Izvor:
22.11.2017 u 23:19
0

USPEŠNE ŽENE RADE SAMO OVIH ŠEST STVARI: Probajte i vi i postanite kao one!

Tajna uspeha se krije u malim stvarima i savršenoj organizaciji, a uspešne dame bez razmišljanja i odlaganja svakog meseca rade ove stvari…

Ako se pitate šta uspešne žene rade u slobodno vreme van posla, odmah ćemo vam otkriti tajnu da one imaju jednu sjajnu naviku – čitaju knjige koje će ih opustiti, ali i naučiti nešto novo.

1. Bekapujte važne podatke

Nemojte razmišljati ni sekunde šta ćete raditi ako vam se hard-disk pokvari već na vreme sačuvajte svoje važne podatke. Sada to možete uraditi i onlajn i ne zaboravite da zaštitite i telefon.

2. Vežbajte

Bez obzira na to da li je u pitanju 30 minuta šetnje tri puta nedeljno ili neki ekstremni sport, važno je da pronađete koja vrsta rekreacije vam odgovara, zatim napravite precizan fitnes plan i pridržavajte ga se.

3. Držite budžet pod kontrolom

Veoma je važno da uvijek imate jasan uvid u svoje prihode i rashode i bar okviran finansijski plan.

4. Čitajte knjige

Znamo da tokom PMS-a imate želju da pojedete kilogram čokolade, pogledate najlošije emisije ili najpatetičnije filmove i u takvim trenucima slabosti je to potpuno opravdano. Međutim, u normalnim situacijama potrudite se da se okružite što boljim stvarima i najboljim ljudima. Ako se pitate šta uspešne žene rade u slobodno vreme van posla, odmah ćemo vam otkriti tajnu da one imaju jednu sjajnu naviku – čitaju knjige koje će ih opustiti, ali i naučiti nešto novo.

5. Vreme samo za sebe

Ubrzan ritam života zahteva da odvojite neko vreme za sebe i napunite baterije. Zato koliko god želeli da sve svoje obaveze završite na vreme, ne zaboravite na sebe i da se nagradite za sve što ste postigli i izdržali u toku meseca. Makar to bila samo mirišljava, penušava kupka i muzika, priuštite sebi trenutke zadovoljstva i relaksacije, ali i dovoljno sna.

6. Nađite nov način da uštedite novac

Nije vam potreban veliki plan da biste uštedeli i uspeli da oporavite svoj budžet. Verovali ili ne, ali sitne uštede mogu znatno da unaprede vaš mesečni budžet.

Espreso
Foto:Twitter/Jagodica Bobica

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter