Izvor:
20.11.2017 u 20:42
0

NAJNEPOTREBNIJE SEKS BRIGE: Zaboravite na ove stvari jer on apsolutno o njima ne razmišlja!

Kako izgledate dok postižete vrhunac

Zapamtite jedno – on je najsrećniji na svetu zbog toga što vas je doveo do vrhunca, ponosan je na sebe i uživa u svemu onome što orgazam nosi sa sobom. Vašeg frajera uzbuđuje svaki oblik vašeg užitka, ali ako se ipak osećate neprijatno zbog toga, praktikujte seks uz sveće gde će igra svetla i senki dodatno začiniti vaš seksualni život jer ćete se u potpunosti opustiti.

Opterećeni ste svim svojim fizičkim nedostacima

Da mu se ne sviđate baš takvi kakvi jeste, ne bi s vama uopšte bio u toj situaciji. On ne vidi niti celulit, niti kilograme viška, niti strije, već samo žena koja ga opasno privlači. Budite sigurni da u tim strastvenim trenucima njemu nije ni na kraj pameti da traži vaše nedostatke, jer se doslovno prepustio užitku. Međutim, ako mislite da bi vam to pomoglo, uvek možete obući neki seksi komad veša kako se ne biste osećali previše ranjivo.

Imate li dovoljno iskustva da mu bude dobro

Preuzeli ste inicijativu i sada vi zapovedate. Ako niste sigurni šta vaš frajer želi, pitajte ga, on će vam vrlo rado odgovoriti. Osim toga mu recite da vam kaže šta mu se to najviše svidelo, a nakon toga vaše samopouzdanje dotaknuće oblake. S druge strane, iskustvo i nije toliko bitno koliko hemija između dvoje ljudi tako da nemate apsolutno nikakvog razloga za brigu.

Izvor: cosmopolitan.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter