Izvor:
15.09.2017 u 13:56
0

NAJBIZARNIJI TREND: Muškarci šminkaju svoj polni organ! Kada čujete zbog čega, šokiraćete se!

Nekoliko muškaraca probalo je konturisanje, odnosno senčenje šminkom, kako bi im penis izgledao veći.

Među njima je i šminker Džefri Star, koji kaže da uživa u šminkanju polnog organa.

– Često šminkam polni organ – kaže Džefri koji objašnjava da to radi dok je penis u erekciji, da bi kasnije izgledao veće.

Verovali ili ne, šminkanje "alatke" nije novost, uputstva o tome kako se to radi na mrežama su popularna već nekoliko godina. Šminkerka Hana Sorša objašnjava da je poenta u tome da se šminkom "istaknu oblik i definicija".

– Počela bih malo tamnijom bojom, tako što bih osenčila ivice kako bi se stvorila definicija, a penis vizuelni izgledao duže. A kada je reč o senčenju, tu se stvari već malo komplikuju.

– Moramo da vodimo računa o tome gde svetlost inače pada, što je uglavnom na donju polovinu polnog organa. Tu treba da ga našminkamo da bi izgledao veće – kaže Sorša. Iako svako ima pravo da svoj polni organ ne šminka ili šminka ako mu tako odgovara, mi mislimo da je ovo potpuna ludost.

Izvor: srbijadanas.com
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter