Izvor:
01.06.2016 u 02:31
0

DOKAŽITE DA STE PRAVI MUŠKARAC: Pokažite joj da je VOLITE!

Čin demonstriranja ljubavi mora da proizađe iz činjenice da ste shvatili da ste zaljubljeni u tu ženu. Nemojte na silu pokazivati ljubav koje nema, shvatiće da je “vozate”.

Onog trena kad shvatite da vam je život bez nje bio dosadan i glupav, znaćete da je to to i da tu ženu volite svim svojim srcem.

Ne morate zakupljivati avion koji će po nebu besomučno vući patetičnu poruku sa njenim imenom, ali joj možete izjaviti ljubav na mnogo načina.

– Najpre, mogli biste da joj izjavite ljubav na nekom stranom jeziku. Ništa slađe od romantičnih izjava na italijanskom ili francuskom.

– Ne zaboravite manire, pa budite džentlmen i time joj dokažite da je poštujete bespogovorno. Pridržite joj kaput ili jaknu, otvorite vrata i vodite računa o njoj kao da je retki osetljivi cvetak.

– Slušajte je. Žene vole kad ih muškarci saslušaju, ali istinski. Podstaknite je da vam priča o svojim razmišljanjima, snovima, nadama, ciljevima… ali pitajte je i kakav joj je bio dan i ukoliko je bio loš, ponudite se da joj ga popravite kako znate i umete.

– Pošaljite joj čokoladu na posao ili je dočekajte sa istog sa buketom prelepog poljskog cveća.

– Kuvajte joj ili kuvajte sa njom.

– Vodite je u prirodu i šetajte se sa njom, držeći je za ruku kao da svima želite da pokažete koliko vam ona znači.

– Plešite sa njom i to napolju i to na kiši i bez muzike. Neka vam pratnja budu vasa srca koja će nemirno lupati.

– I, ono što je najvažnije, budite njen najbolji prijatelj. Znaće to da ceni i vaša ljubav biće još jača.

PS. – Ako mislite da ćete zbog ovakvih dela postati papučar, grdno se varate. Samo tako dokazaćete da ste pravi muškarac.

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter