Izvor:
31.05.2016 u 00:03
0

VOLITE DA SE SMEJETE? Ovaj muškarac je ONAJ PRAVI za vas!

Upoznala si savršenog dečka, ali… uprkos tome što ne možeš da odoliš njegovom izgledu ili intelektu, malo te brine kako bi izgledala veza sa potpunim lakrdijašem. On je izuzetno duhovit i ne propušta priliku da se našali – ni na svoj ni na tuđ račun, pa ni na tvoj. Da li ćeš preživeti ako odluči da se jednog dana našali na račun tvoje guze ili stomačića? I to pred prijateljima? Da li će ti prijati njegove sveprisutne smicalice i fore?

Ukoliko se pitaš kakva će biti vaša veza, na pravom si mestu – ovo su činjenice koje moraš da znaš pre nego što se smuvaš sa šaljivdžijom.

On će učiniti da ti svaki dan bude super, kao da je ljudska verzija ukusne pice – Imala si grozan dan na poslu? Posvađala si se sa najboljom drugaricom? Pozovi ga da zablejite negde i očas će ti izmamiti osmeh na lice.

Duhovit frajer je kao beli luk: bljutava klopa ubrzo postane specijalitet – Zahvaljujući njemu dosadne stvari postaju fenomenalne. Moraš da pomogneš bratu da se preseli? Povedi i njega. Nepoznata rođaka se udaje? Nema bolje pratnje od njega.

Pazi: on mrzi da ga nazivaš "duhovitim" – On ne podnosi da se identifikuje na taj način. Ukoliko ga tako predstaviš svojim prijateljima sva je prilika da će se povući u školjku. Metaforičku. Ili možda ne.

Da, sprdaće se tokom ozbiljnih razgovora – Nemoj se ljutiti. On često ne može da odoli da ne odvali neku šalu koja ti u trenu možda zazvuči i kao preterivanje. Sve i ako to uradi tokom ozbiljnog razgovora o budućnosti vaše veze to ne znači da te on ne shvata ozbiljno. On je naprosto takav.

To što je duhovit ne znači da ne može da bude ozbiljan – On nije lud, niti je sklon skandalima. Neće napraviti parodiju od sahrane tvoje baba-tetke, ne brini.

On ume da se šali, ali nemoj ga terati da to čini na silu – Jeste duhovit, ali nije plaćeni komičar. Voli da zasmeje ljude, ali ne voli da ga neko tera da neprestano priča viceve.

Spremi se na to da će isprozivati tvoje omiljene emisije – Tvoj vrhunac televizijske duhovitosti vrlo lako će postati meta njegovog podsmeha. Ipak je on sofisticirani lakrdijaš.

Nekad mora da bude dosadan – I on je čovek od krvi i mesa. Nemoj očekivati od njega da 24/7 bude duhovit i da od tvog života pravi stendap šou. Povremeno i on sme da bude dosadan i nimalo zabavan.

Zapamti, on je tvoje tajno oružje za izlaske sa kolegama – Šarmiraće svakoga ako je to tebi potrebno. Večera sa tvojim šefom i njegovom suprugom? Izlazak sa kolegama? Čudak iz kancelarije? Postaće najbolji prijatelj sa svima njima, samo zbog tebe.

Pa ti razmisli da li želiš ovakvog momka kraj sebe.

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter