Izvor:
05.04.2017 u 03:51
0

POGREŠAN ŽENSKI POTEZ TOKOM SEKSA: Evo šta NIKAKO ne treba da radite kada vaš muškarac ima ORGAZAM!

Žene često ne znaju kako da se postave kad njihov partner doživljava orgazam. Da li da ga ljube, stimulišu, pričaju prljavo…

Prvo treba da znate da se muški orgazam sastoji iz dve faze. U prvoj se sperma podiže iz testisa i zajedno sa semenom tečnošću na kratko smešta u "čekaonicu", tik ispod prostate. U ovoj fazi, muškaraca se nalazi u stanju blaženstva, zapravo orgazma. Koji sekund kasnije dolazi do ejakulacije.

Evo šta muškarci kažu, kako oni žele da se žena ponaša kad svršavaju.

Nikako ih ne prekidajte nekim naglim pokretima, dodirima, povicima… Prekinućete im koncetraciju i pokvariti užitak. Ako ste već uigrani i ako već znate šta vaš partner voli da radite kad svršava, onda OK, ali u protivnom, bez naglih pokreta.

Takođe, muškarce dekoncentriše ako se mnogo pomerate kad svršavaju, bilo da ste ispod njega, pored njega… Najbolje je da se ne pomerate.

Ono što im prija, jeste eventualno da pokažete da ste i vi uzbuđeni, tako što ćete duboko uzdisati, pomalo ječati i gledati ga u oči ili, ako se radi o vanvaginalnom orgazmu, gledati ga u polni organ.

srbijadanas
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter