Izvor:
30.10.2019 u 21:25
0

POKAŽITE SVOJA OSEĆANJA: OVO može pomoći da dožive pozitivan emocionalni podsticaj!

Kako odrastamo, društvo vrši određeni pritisak na način na koji se treba izraziti. Korišćenje nadimaka od milja omogućava odraslima da se uključe u igranje uloga i slobodno pokažu svoja osećanja.

To poboljšava kvalitet socijalne interakcije s partnerom i olakšava proces povezivanja. Oba se partnera osećaju kao da ih je druga osoba potpuno prihvatila onakve kakvi jesu. Nadimci su sjajan način da kod partnera probudite ljubav, nežnost i naklonost. Za postizanje ovog rezultata treba ispuniti samo jedan uslov: osoba kojoj ga dajete, trebalo bi da voli taj nadimak.

Psiholozi kažu da korišćenje nadimaka za partnere može pomoći da dožive pozitivan emocionalni podsticaj, a služi kao dokaz vaših osećanja ako nadimak opisuje kako se vi osećate prema njima.

Neuroantropolog i profesor Din Folk veruje da naša potreba za tepanjem potiče iz djetinjstva. Majke ga koriste za razgovor sa svojim detetom, a to doprinosi formiranju dublje emocionalne veze i poverenja.

Kad odrasli koriste tepajuće nadimke, podsvesno se vraćaju na ta sećanja iz detinjstva kako bi probudili osećaj ljubavi i zaštite povezane sa njima.

Izvor: glossy.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter