Izvor:
30.10.2019 u 10:41
0

NEMA TIH PARA: Evo zašto NIKADA ne treba da TRČITE za MUŠKARCEM!

Iako možda mislite da nikada ne biste mogle da budete među ženama koje jure za muškarcima, iznenadile biste se koliko je lako upasti u takvu ljubavnu zamku.

U jednom trenu ste uverene da ste nezavisna žena kojoj muškarac nije potreban za sreću, a u drugom trenutku ste primile njegovu poruku i sve je palo u vodu.

Da bi možda drugi put bile jače i odolele tom izazovu, setite se ova četiri razloga zbog kojih nikada ne bi trebalo da trčite za frajerom.

Ako nekoga morate da jurite, znači da on nije za vas

Kada se pojavi vaša srodna duša, njega nećete morati da jurite jer će on biti tu, sa vama. Jurnjava za nekim kome uopšte nije stalo nije ništa drugo nego trošenje vremena.

Propuštate vreme koje biste utrošili na druženja sa važnim ljudima u životu

Umesto druženja s najboljim prijateljicama ili odlaska na putovanje sa sestrom, vi traćite svoje vreme na nekoga ko se smeje jer vas vrti oko malog prsta.

Na kraju ćete vi biti povređeni

Kada ljubav nije u potpunosti uzvraćena, to ne može da se završi srećno. Na kraju te vaše igre, vi ćete biti gubitnica slomljenog srca.

Izludetćete samu sebe

Neprestana strepnja oko poruke ili poziva će vas izludeti i skrenuti vam fokus sa mnogo važnijih stvari. Uživajte u životu i prestanite da se zamarate osobama koje vas nisu dostojne.

Izvor Index.hr
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter