Izvor:
25.10.2019 u 01:50
0

PREVARILI STE PARTNERA? Naučite da sačuvate TO za sebe!

Doktorka Rut Vestajmer uspešna je seksualna terapeutkinja koja od 1981. godine, između ostalog, vodi emisiju "Sexually Speaking".

U novom intervjuu za medije otkrila je kada je prevara prihvatljiva, a tvrdi i da je u tom slučaju bolje da se prećuti i sakrije.

Ne verujem u iskrenost po svaku cenu – započela je 91-godišnja seksualna terapeutkinja, a onda i pojasnila na šta tačno misli:

– Ako ste jednom prevarili partnera pod uticajem alkohola i više nikada niste videli osobu sa kojom ste ga prevarili, zadržite to za sebe. Nemojte to da kažete partneru – rekla je Rut.

Terapeutkinja smatra da je osećaj griže savesti kod osobe koja je prevarila dovoljna kazna i indikator da to ne treba reći partneru kako ne bi ugrozila vezu ili brak, prenose mediji.

Savet doktorke Rut ide u prilog "nežnijem" polu jer je nedavno istraživanje objavljeno u časopisu "Royal Society Open Science" pokazalo da su žene bolje u sakrivanju prevare, pišu mediji.

Izvor: b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter