Izvor:
01.10.2019 u 13:24
0

IMAJU ITEKAKO DOBRE RAZLOGE: Privlačni ljudi lakše raskidaju veze! (FOTO)

Lako je njima kad su lepi, u životu mogu da postignu sve što hoće mnogo jednostavnije. Koliko puta smo čuli ili izgovorili ovu ili sličnu rečenicu a da nismo ni pomislili da li je privlačnim ljudima ponekad teže nego "običnima".

Međutim, naučnike je baš to zanimalo, pa su sproveli istraživanje koje je pokazalo da je poželjnima mnogo teže da održe dugu vezu. Evo zbog čega: Mogu da biraju, jer im atraktivnost baca more mogućnosti pred noge, pa im je teže da se odbrane od pomisli na drugog partnera i fokusiraju na stalnog.

Pritom, češće "merkaju sa strane" i imaju manju potrebu da čuvaju vezu u kojoj su. Takođe, lepotančići manje žele da se bave rešavanjem poteškoća u vezi i često beže od problema. Zatim, otkrivena je povezanost između seksepila i porasta stope razvoda – praćenjem, kroz život, najlepših momaka i devojaka iz školskih godišnjaka, došlo se do podatka da je većina njih, nakon 30 godina, razvedena.

Do istog zaključka stiglo se proučavanjem bračnog života zvezda sa Forbsovog i filmskog IMDB sajta.

Izvor:nadlanu.com
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter