Izvor:
22.09.2019 u 13:24
0

OSTANITE NEODOLJIVI I SJAJNI NAKON SUDBONOSNOG DA: Otkrivamo vam par interesantnih saveta koji će vam pomoći!

Evo interesantnih saveta za koje verujemo da će pomoći da vam bračni dani budu što prijatniji, ali i da ostanete neodoljivi i sjajni i nakon sudbonosnog DA.

Deset bračnih zapovesti

1. Nikako se nemojte izolovati u bračni krug

Ponekad je ljubav čudesan vrtlog radosti zbog kog je lako zaboraviti da postoje i drugi ljudi, stvari i aktivnosti na svetu osim vas dvoje. Dajte sebi oduška, inače ćete s vremenom početi izluđivati jedno drugo. Prisetite se koliko ste često, pre nego što je došao onaj pravi, uživali u slobodi. Društveni život vam je bio bogatiji, nije vam bio problem ostati duže na poslu, spašavali ste narušen prijateljicin svet zbog nesrećne ljubavi, problema na poslu… Učili ste, čitali, gledali filmove… E pa nemojte sa tim prestati! Ako ste sada gospođa, ne znači da morate zaboraviti na sve osim na bračne obaveze. A i vaš brak će biti zanimljiviji ako ćete i dalje biti ona predivna i opuštena osoba kao na početku veze, a i razgovori za večerom biće puno zanimljiviji.

2. Poštujte i druge životne aspekte, a ne samo bračne

Život postane ograničen kada se vaš društveni život vrti uglavnom oko bračnih parova. Doći će trenutak kada ćete pomisliti da ste umrli i otišli u pakao za venčane. Prednost vašeg venčanja je bila činjenica da ste mogli spojiti svoj krug prijatelja, oženjenih, samaca, rođaka s njegovim i izmešati društvo. A kada se venčate, nastavite mešati krug ljudi s kojima ćete provoditi vreme, vaše komšije i njegovi rođaci, kolege s posla i njegovi prijatelji, mama blizanaca i vaša sestra…

3. Ne brinite, još uvek imate ono nešto

Dok ste bili singl, bili ste primećivani, sretali ste zgodne i slatke momke, na autobuskim stanicama, rođendanskim proslavama, prilazili su vam, a vi ste flertovali i to vam je svakako imponovalo, a sada, kada ste zauzeti, vaš zavodnički pogled upućujete samo svome izabraniku. Ali ne brinite, još uvek ste privlačni samo tu potvrdu ne morate dokazivati očijukanjem već morate verovati u to.

4. Poštujte roditelje svog supruga

Iako znaju da budu pomalo dosadni, naporni i ogovarački raspoloženi, kad god se sretali s njima, dočekajte ih raširenih ruku i sa smeškom. Šta god mislili o njima, upamtite da su upravo oni zaslužni za vaspitanje vašeg izabranika. I zato, bez obzira koliko vam puta svekar priča o svom detinjstvu, saslušajte ga; ma koliko grozna bila pita od jabuka vaše svekrve, pojedite sve što vam stavi na tanjir.

5. Ne trudite se da budete kao neki drugi bračni par

Da odmah raščistimo… uvek će biti parova koji će biti zabavniji, interesantniji, seksipilniji, zdraviji i uspešnijih od vas. Biće trenutaka na nekim proslavama kada ćete se osetiti kao jedini par koji je upao u rutinu, ali zato možda već na sledećem druženju to nećete biti vas dvoje. Ako ćete se stalno upoređivati sa parovima za koje mislite da su gotovo savršeni (a nisu, samo to ne pokazuju), izmaći će vam srećni trenuci i zaboravićete koliko srećni zapravo možete upravo biti takvi kakvi jeste.

6. Budite verni!

Tu zaista ništa ne treba dodati.

7. Budite tim

I onda kada ste uspešni i nezavisni, nemojte zaboraviti bodriti jedno drugo u ostvarivanju i onih luckastih snova. Budite podrška jedno drugome kako bi vam život bio kvalitetniji. Ako je vaš partner oduvek uživao gledajući npr. Tour de France, kupite dve karte i idite zajedno to da pogledate uživo. Kada vaša polovina ima loš dan, uradite nešto da mu ga ulepšate, a ne još više pokvarite. U ovom ludom i zločestom svetu puno je lakše kad znate da nekoga uvek imate na svojoj strani.

8. Budite fantastični

Budite prijatni, glamurozni i posebni. Sad kad ste u braku, ne znači da se možete opustiti i zanemariti. Budite uvek čarobni kao što ste bili kada se zaljubio u vas i ne pokušavajte da budete neko drugi.

9. Budite romantični

Zvuči suludo, ali nekada je lako zaboraviti zašto ste se uopšte venčali. Nikako ne biste smeli da prestanete da budete romantični, spontani i kreativni. Iako je najlakše film pozajmiti i pogledati ga kod kuće uz kokice, to ne bi trebalo da postane navika. Upišite kurs plesa, otiđite u bioskop ili pozorište, pošaljite ljubavno pismo ili ružu svome partneru… I ne zaboravite najvažnije: snagu neočekivanog poljupca zbog kog vam sve ispadne iz ruku!

10. Budite zahvalni na onom što imate!

Sigurno će biti dana kada ćete na onaj pređašnji život, samački, gledati sa čežnjom u očima, ali setite se onda i dana kada ste za svog izabranika pomislili: On je taj!
Setite se i koliko je dobro imati nekoga ko trpi sve vaše mane i raznorazne ispade. Sami ste ga izabrali s razlogom, zato, budite srećni što ste naleteli na tog superfrajera. To pozitivno razmišljanje će se odraziti i na vaš brak.

Izvor: Opusteno.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter