Izvor:
20.09.2019 u 13:07
0

MALI PROPUST: Ovo su grešaka zbog kojih žene propuštaju „dobre prilike“! (FOTO)

Dobri muškarci nisu nestali, ali nam nekad promaknu zbog naših malih propusta…

1. Volimo određeni tip muškarca i ne odustajemo od njega

Nema ništa loše u postavljanju kriterijuma, sve dok ne postanemo previše izbirljive. U određenom trenutku moramo preispitati svoje kriterijume, tj. obratiti pažnju na ono što nam je zapravo važno. Zapitajte se da li biste stvarno odbile muškarca koji vam odgovara po svemu, osim na primer, po muzičkom ukusu.

2. Ulećemo iz veze u vezu

Srce ne pita i upravo zato mozak ponekad treba da mu da pokoji savet. Nakon raskida dajte sebi vremena kako biste "odbolovali" bivšu ljubav. Možda mislite da ste spremni za novu vezu, ali svima, pa čak i najsnažnijim ženama, treba vremena za novu ljubav nakon raskida. U tom trenutku kada smo povređene i tužne, postajemo mamac za muškarce koji nisu dobri za nas.

3. Čekamo gospodina Savršenog

Princ na belom konju samo je bajka. Ponekad nam treba vremena da shvatimo kako savršenstvo ne postoji. Zbog ljubavi naučimo da tolerišemo sva nesavršenstva, a ponekad nam ona i postanu simpatična.

4. Odbijamo izlaske sa društvom

Život nas često iznenadi ljubavnim pričama, ali šanse da će vam dobar muškarac pokucati na vrata jako su male. Veća je verovatnoća da ćete ga upoznati negde drugde, stoga se nemojte odupirati izlascima.

5. Ne želimo da napravimo prvi korak

Stare romantične priče naučile su nas da muškarac uvek prvi prilazi ženi, ali vremena su se promenila. Iza naizgled sramežljivog muškarca koji ne zna kako bi vam prišao možda se krije dobar i kvalitetan potencijalni partner. Kada odbacimo vlastite predrasude o prilaženju muškarcima, same sebi dajemo priliku za nova poznanstva koja se u suprotnom ne bi dogodila.

Izvor:nadlanu.com
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter