Izvor:
08.09.2019 u 23:55
0

EVO ŠTA MUŠKARCI ZAISTA VIDE NA VAMA: Dame obratite pažnju! (FOTO)

Muškarci na ženama prvo primete nekoliko stvari, koje često znaju da budu presudne u odluci da li želi nešto sa vama ili ne.

Način govora

Postoje tri vrste glasa: visok, dubok i "pokušaću da budem slatka i pričaću dopadljivim bebećim glasom”. To je ponekad slatko, a ponekad je i recept za glavobolju.

Osmeh

Svi "padaju" na lep osmeh, ali momci zaista obraćaju pažnju na način na koji ćete im se osmehnuti. Da li ste se ljubazno osmehnuli ili ga zagonetno gledate preko prostorije? Da li ste u potpunosti izgubili kontrolu i nasmijali se "od uva do uva", jer je rekao nešto veoma smešno? Ovaj zadnji im je najdraži.

Odevna kombinacija

Ili je "Zašto je izašla takva napolje?" ili "Zaboga, tako mi je drago što je izašla takva napolje!"

Smisao za humor

Vaš smisao za humor je kao vaše dete. Svačije je drugačije, ali vi mislite da bi na vaše drugi trebalo da se ugledaju. Ukoliko žena ne reaguje na šale muškarca, verovatno nikada neće doći do neke veće povezanosti.

Miris

Ukoliko nosite jači parfem, muškarci će najveći deo tog prvog razgovora provesti u pogađanju o kojem mirisu je reč. Vanila? Cimet? Sandalovina?

Šminka

Muškarci će vam "suditi" na osnovu šminke. Nekim muškarcima smoky eyes efekat je neodoljiv, a drugima odbojan. Niko od njih neće ceniti vreme koje vam je bilo potrebno da napravite "mačije oči". Sve u svemu, diskretna šminka pun je pogodak.

Izvor:glossy.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter