Izvor:
22.10.2016 u 18:26
0

EROTSKA ISPOVEST: Ne volim GRUPNJAKE, ali sa DVA CRNCA bi sigurno PONOVILA

Ova dvojica napaljenih crnaca ko gorile počnu da me hvataju za grudi, jedan od njih mi je jednu sisu već izvadio i počeo je da je grize, drugi mi je razmaknuo noge i počeo da mi mazi ribicu preko gaća. Kondomi XXL su već stajli tu. Bila sam baš napaljena i pomalo uplašena, još kad su izvadili kurčeve iz gaća htela sam da se onesvestim, kao da su bili duplo veći nego mom dečku ili ovom vaterpolisti.

Brzo sam počela da im drkam obojici a ubrzo se i spustila na prašnjavi pod na kolena i počela da im pušim. Stenjali su dok je ovaj dečko gledao i drkao i nešto su mu dobacivali na engleskom, ne znam tačno šta, više volim ruski. Malo su mi ga gurali u usta pojedinačno pa zajedno, a onda ubrzo počeli da žestokim jebanjem, jedva sam ih primala i čim mi ga je prvi nabio u picu vrisnula sam, ali mi je drugi crnački kurac u ustima sprečio još jači vrisak. Vatrepolista me je gledao u oči i pričao kakva sam kurva i drkao svoj upola manji kurac od crnaca koji su me skoro razmontirali i smenjivali se na svim mojim rupama.Hteli su duplu penetraciju, to inače ne radim za bilo koje pare, ali skoro da mi nisu ni dali izbor, dok me je jedan tucao u pičku drugi mi ga je nabio u guzu bez najave, vrisnula sam kao luda što ih je palilo. Vaterpolista je kleknuo na kolena i gledao od ispod šta mi crnci rade na krevetu i drkao, a ja sam ga kao šlogirana gledala i molila se samo da mi ne pocepaju nešto dole.

Porno Ispovest StudentkinjeNije normalno koliko su bili tvrdi, naizmenično su me jebali u duploj penetraciji sigurno 20ak minuta i smejali se međusobno i zezali se sa ovim dečkom, mislim da su mu se pomalo podsmevali zbog kite ako sam razumela jer mu je manji nego njihov (?). U svakom slučaju posle jedno sat vremena jebačine jer naplaćujem po satu svršili su, samo me uhvatili za kosu, spustili su me na pod na kolena i tako me držali za glavu dok su izbljuvali spermu svuda po mom licu i razmazali mi šminku. Da ne lažem palilo me je pomalo sve ovo iako ne volim grupnjake toliko, zavisi s kim, ali sa dva crnca bi definitivno ponovila Eto to sam htela da vam ispričam nadam se da me ne osuđujete, ne kurvam se iz ne znam kog razloga, izdržavam se sama i to mi je više nego dovoljno.

Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter