Izvor:
17.08.2019 u 16:01
0

POZA U KOJOJ SPAVA VAM OTKRIVA KAKO SE LJUBI: Obratite pažnju kako vaš dragi spava i saznajte kakav je u krevetu!

Obratite pažnju kako vaš dragi spava i saznajte kakav je u krevetu.

Na stomaku

ON JE… frajer koji voli imati sve pod kontrolom. Ta potreba ne prestaje ni dok spava. On prekrivajući krevet telom kontroliše prostor na kojem spava. Iz ovoga proizilazi još jedna osobina – on je uporan. Takvi muškarci su fokusirani na cilj i ništa ih ne može odvratiti od toga, tvrde stručnjaci.

Seksualne želje i potrebe: Frajer koji spava na stomaku trudi se da zadovolji svoju dragu. Najverovatnije da će se držati poza u kojima oboje uživate, ali da biste razbili rutinu predložite mu nešto novo ili se bacite na njega kada to najmanje očekuje.

Na leđima

ON JE… siguran u sebe, optimističan i otvoren. Dok spava ne skriva osetljive delove svoga tela, što je pokazatelj samouvernosti. Da biste ga potpuno pročitali obratite pažnju na položaj njegovih ruku i šaka. Ako su mu ruke iza glave, moguće je da je malo uobražen. Osobe koje spavaju na leđima vrlo su društvene i vole biti u centru pažnje, tvrde stučnjaci.

Seksualne želje i potrebe: On želi energične, strastvene epizode seksa u misionarskoj ili doggie pozi. On u spavaćoj sobi voli da vodi glavnu reč, a ove poze mu to i omogućavaju.

Nemirni spavač

ON JE… pod stresom. U snu često menjamo položaj tela, u proseku 35 puta u toku noći. Ali stalno roštiljanje po krevetu može da nam bude znak za uzbunu. Kada ste pod stresom, mozak tokom sna luči hormone koji se obračunavaju sa stresom, tvrde stručnjaci.

Seksualne želje i potrebe: Muškarci koji su pod snažnim stresom ili žele puno seksa ili ga uopšte ne žele. Ako vaš dragi spada u prvu kategoriju, priuštite mu jedan brzinski seks sve dok se potpuno ne opusti za neke nežnije seksualne seanse. Ako vaš dragi ne želi seks, nemojte ga na silu vući u krevet, jer će ga to dodatno izludeti. Poslužite se laganom masažom, a nakon toga možda i padne seks.

Na boku

ON JE… bezbrižan i neopterećen. To je uobičajna poza za spavanje, a frajeri koji vole tako spavati opušteni su i skloni kompromisima. Ukoliko primetite da kolena vuče prema prsima i zauzima fetalni položaj, emotivan je i čezne za sigurnošću.

Seksualne želje i potrebe: Izraziti je emotivac, a to prevedeno na seksualni jezik to znači da ima potrebu za dugom i nežnom predigrom, tvrde stručnjaci.

Izvor: Opusteno.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter