Izvor:
22.04.2019 u 19:13
0

S*KS U VODI: Da ili ipak ne?!

Seks u vodi da ili ne?

Na prvi pogled seks u vodi deluje kao vrlo privlačna aktivnost, ali ako malo bolje razmislite o tome možete doći do zaključka da je to veća gnjavaža nego užitak.

Sigurno ste barem jedanput razmišljali o seksu u vodi, a možda ste se već i počastili tom privlačnom letnjom aktivnošću. Mnogi ljudi maštaju o seksu u vodi jer deluje romantično, nestašno i pomalo zabranjeno, a ono što je zabranjeno, uvek je slađe. Ipak da li je seks u vodi zaista tako senzacionalno iskustvo? Sudeći prema sledećim napomenama, stvari i nisu baš takve kakvima se na prvi pogled čine. Dakle, pre nego što se upustite u tu letnu aktivnost, upoznajte se s nekim važnim činjenicama.

Seksi, ali nesigurno

Siguran seks – u vodi ili na kopnu – apsolutni je imperativ. Problem je što seks u vodi nikad ne može biti siguran. Na kondome možete da zaboravite jer oni u vodi ne mogu da obavljaju svoju namenu. Naime, njihov sastav se ne slaže s vodom, odnosno kondomi u vodi ne mogu da se održe na muškom polnom organu, pa na siguran seks u vodi možete da zaboravite.

Vlažno, ali ne tamo gde treba

Voda, ispira prirodne lubrikante koje proizvode ljudski polni organi, a bez prirodnih lubrikanata seks je sve samo ne ugodan. Ukoliko ipak želite da isprobate seks u vodi nabavite vodootporne lubrikante, možda vam i uspe.

Seks u bazenu

Ako imate svoj privatni bazen, onda se slobodno upustite u čarolije seksa. Međutim, seks u javnom bazenu ne dolazi u obzir! Time ne samo što možete ugroziti svoje, već možete da ugrozite i tuđe zdravlje. Svakako treba da znate da voda u javnom bazenu obiluje raznim vrstama bakterija koje mogu ozbiljno narušiti zdravlje žene, ali i muškarca.

Seks u moru

Seks u moru za mnoge je jedna od najpoželjnijih romantičnih fantazija koja ima realnu mogućnost ispunjenja. Za razliku od seksa u bazenu, seks u moru nešto je sigurniji, odnosno ne obiluje nezdravim hemikalijama i bakterijama. Ipak, slana morska voda nije baš "najbolji prijatelj" ženskog polnog organa jer može poremetiti ravnotežu i izazvati neprijatne vaginalne infekcije.

Opusteno.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter