Izvor:
19.03.2019 u 02:55
0

OVE STVARI NISU NIMALO PRIVLAČNE: Muškarci će pobeći od vas glavom bez obzira, ako se odlučite na neki od ovih poteza!

Preterani i (očigledno) lažni uzdasi

Samo zato što većina obožava porno filmove, ne znači da od vas očekuju koncert u krevetu. Nikada nemojte glumiti orgazam niti lažno uzdisati, pogotovo kad vas muškarac jedva dodiruje. Taj potez vas jedino može okarakterisirati kao neiskrenu osobu. Umesto veštačkig zvukova, opustite se i uživajte. Čak i najtiši iskreni uzdisaji puni užitka učiniće ga srećnim i ponosnim.

Potpuna pasivnost

Nema ništa dosadnije od mrtvog ležanja na krevetu s ispruženim rukama i nogama. Vaš partner od vas ne očekuje nikakve posebne akrobacije, ali mu ovom pozom ne možete pružiti baš ništa. Zato, sarađujte u krevetu jer je za dobar seks ipak potrebno dvoje!

Grube igrice

Da, neki vole grubo, ali je važno napomenuti da neki u tome nimalo ne uživaju. Nemojte da mislite da vaš partner želi da ga ošamarite usred seksa, grebete po leđima ili da mu nanosite bilo kakvu vrstu bola. Neke je stvari bolje proveriti pre nego što se nađete u neugodnoj situaciju. S druge strane, ako partner jasno zatraži takvu vrstu zabave, slobodno se bacite na uzbudljivu grubu igru, ali uvek s dozom opreza!

Približavanje njegovoj guzi

U pravu ste, mnogi muškarci uživaju u igranju s guzom, ali postoji velik broj muškaraca kojima je to područje potpuno zabranjena zona, te se ne osećaju ugodno ako baš njoj posvećujete previše pažnje. Kako biste bili sigurni da u krevetu neće biti neugodnosti, komunicirajte sa svojim partnerom, a ako želite da igrate na sigurno, više pažnje posvetite njegovim testisima, jer šanse da mu se takav potez neće svideti gotovo su nepostojeće.

Nagli pokreti u neposrednoj blizini njegovog penisa

Kada ste na partneru, pobrinite se da odaberete pravi smer kretanja, odnosno ne njišite se na penisu kao da jašete bika. Pažljivo uhvatite ritam svog partnera i nikad se naginjite previše. Većina povreda penisa događa se upravo u ovoj pozi, pa budite obzirni.

Neadekvatni lubrikanti

Lubrikant je poželjno, voljeno i, u nekim slučajevima, neophodno sredstvo za lud provod u krevetu. Zbog toga je važno biti informiran o svim tipovima lubrikanata: od losiona, preko pljuvačke kao prirodnog lubrikanta, pa do regeneratora u slučaju seksi igre pod tušem. Dok postoje mnoge vrste lubrikanata, voda svakako nije jedna od njih iako se može činiti kao logičan izbor. Naime, voda trenje čini jačim, a time i neugodnijim. Ukoliko odrađujete posao rukom, poslužite se losionom ili baby uljem, ali nikako ne vodom.

Espreso
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter