Izvor:
01.02.2019 u 16:34
0

NE RADITE OVE STVARI UKOLIKO ŽELITE SEKS: Navike koje odbijaju muškarce!

Sigurno već znate sve čari zavođenja i provođenja seksualnih igara u krevetu. Ipak, postoji nekoliko stvari koje nikad ne smete činiti jer bi seksi atmosfera mogla naglo opasti.

Ne nazivajte GA slatkim imenima

Pričanje za vreme predigre zna biti vrlo stimulativno kada koristite prave reči. Ipak, ništa od seksa ako organ vašeg dragog nazovete "mali" ili "miško". To vređa ionako krhki muškarčev ego, jer on svoj ponos više vidi kao "mašinu". Takođe izbegavajte neutralne i medicinske nazive. To će ga u trenutku ohladiti.

Nedostatak seksualne želje

Smanjena želja za seksom se često događa u dužim vezama gde je sve lepo, mirno i udobno. Žene u većini slučajeva zaborave biti zavodljive.

Za početak više ne nose odeću koja više otkriva nego skriva već uskoče u udobne trenirke i široke majice. Samo se pogledajte u ogledalo, pa ko bi pomislio na seks kad vas vidi? Još ako pritom ne pazite na frizuru, gornju i donju, odajete utisak nemarne i nezainteresoane osobe i smanjujete svoju i njegovu želju za seksom.

Česta greška su i nedepilirane noge. Kroz glavu vam sigurno ide nešto u stilu: "joj stalno se depiliram leti, što moram i sada, neka se noge malo odmore". E pa imaćete dovoljno odmora za noge kad više uopšte ne bude seksa, a sada dok u vama još gori želja, britvicu u ruke i neka vam noge budu glatke i blistave.

Seksi veš je uvek dodatni stimulator kojim se diže seksualna želja. Ako se malo poigrate zaboravićete da ste već 15 godina u vezi i imati nezaboravan seks. Imajte na umu da je vaš životni partner i vaš ljubavnik.

Opusteno.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter