Izvor:
19.06.2018 u 14:36
0

OVE ŽENE ČESTO ODBIJAJU SEKS: Tvrde da su preumorne, a evo zbog čega!

Svakoj desetoj ženi seks je sve manje privlačan, a svaka četvrta ima problem da doživi orgazam.

Udate žene imaju mnogo više seksualnih problema u odnosu na žene i muškarce koji nisu u stalnoj vezi, pokazalo je istraživanje.

Interesovanje žena za seks sve više opada zbog prevelikih zahteva partnera, dece i posla.Svakoj desetoj ženi seks je sve manje privlačan, a svaka četvrta ima problem da doživi orgazam, ističe dr Ketrin Mercer sa Univerziteta u Londonu, koja je sa kolegama sprovela opsežno istraživanje među 11.000 Britanki između 16. i 44. godine.

Parovi u proseku imaju četiri seksualna odnosa mesečno, s tim što se seksualno ponašanje žena u braku naglo menja u odnosu na prve dane zaljubljenosti. Žene najčešće govore da su ovi problemi uočljiviji kada imaju dete mlađe od pet godina.

"To je sasvim logično, s obzirom na nedostatak sna. Podizanje dece i briga o porodici za žene su teži nego za muškarce, koji, uz to, imaju 10 puta viši nivo testosterona u poređenju sa ženskim hormonima. Međutim, niko nije spreman da do kraja otvoreno da priča o toj temi. Čak 44 odsto žena i 35 odsto muškaraca imaju probleme na seksualnom polju, a samo je 11 odsto muškaraca i 21 odsto žena spremno da na tu temu potraži stručnu pomoć", kaže dr Mercer

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter