Izvor:
11.10.2018 u 17:05
0

AMERIČKI MATEMATIČAR PREDSTAVIO TEORIJU: Možetete se zaljubiti tako što ćete koristiti jedan poseban princip!

Prema američkom matematičaru možetete se zaljubiti tako što ćete koristiti jedan poseban princip .

Američki matematičar Ted Hil predstavio je svoju teoriju "Optimalno zaustavljanje puta", koja se zasniva na matematičkoj jednačini, a koja vam može pomoći da pronađete ljubav svog života.

Dok mnogi od nas ljubav baziraju isključivo na emocijama, čini se da ima i logično,matematičko rešenje koje vam može pomoći da pronađete pravog partnera.

Optimalna teorija zaustavnog puta dovodi do stvarne jednačine koja vam govori tačno koliko je partnera moguće odbiti pre nego što nađete savršenog. Zapravo pomaže da prepoznate kada je vreme da se zaustavite i skrasite s tom osobom.

To vam govori da ako vam je suđeno da budete u vezi sa 10 osoba tokom života, najverovatnije je da ćete naći onu pravu ako odbacite prva četiri partnera, jer među njima je svega 39,87 odsto šanse za dobru kombinaciju.

Ako tokom života imate 20 veza, trebalo bi da ostavite prvih 8 partnera, jer je tu 38,42 odsto šanse za idealnu vezu.

Ako se vaš broj partnera razlikuje od ove prve dve brojke, najbolje je da ostavite prvih 37 odsto partnera, jer je šansa da među njima neđete idealnog partnera jedan na prema tri.

Ovaj koncept se zasniva na ideji da bi trebalo da potošite 37 odsto života da budete sami, slobodni i istražujete sve potencijalne opcije.

Teorija je zasnovana na ideji da nakon velikog probiranja i grešaka, trebalo bi na kraju da sretnete nekoga sa kim ste spremni da se smirite jer će biti superiorniji od onih koje ste ranije upoznali.

Izvor: Kurir
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter