Izvor:
24.09.2018 u 15:08
0

EVO REŠENJA: Saznajte zbog čega su neki muškarci večite neženje!

Iako im se pripisuje strah od emotivnog vezivanja, naučnici kažu da to nema veze sa istinom.

Kako naučnici tvrde razlog zašto pojedini muškarci ostaju neženje, baš kao i Leonardo Dikaprio, leži u genetskom kodu. Iako neosvojivi muškarci polako ulaze u legendu, u svakom društvu ima jedan šarmantan lik koga su mnogežene pokušale da vežu za sebe, ali nijednoj nije uspelo bez obzira na to koliko lepa i inteligentna bila.

Ubrzo takvi muškarci stiču reputaciju neodgovornih večitih neženja, a pripisuje im se strah od emotivnog vezivanja. Ipak, švedski naučnici tvrde da to nema nikakve veze s karakterom već s genima. Kao naučnici kažu, radi se o jednoj varijaciji gena "vazopresina" koji je odgovoran za emotivno zbližavanje označeno brojem RS3334.

Muškarci koji imaju dve kopije ovog gena češće ostaju neženje, za razliku od muškarca koji ovaj gen nemaju ili ga imaju u samo jednom primerku. Sada kada je i nauka dokazala neobjašnjivo, verujemo da je ženama mnogo lakše…

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter