NE PUŠTAJTE GA: Dame, ovo su nepogrešivi znaci da ste "ulovile" gospodina savršenog!

Sigurno poznajete barem jednog frajera koji s takvom lakoćom obara žene s nogu i uspeva dugoročno zadržati njihovu pažnju da ste mu se u nekim trenucima počele diviti. Ako primetite da i vaš partner ima sledeće kvalitete, moramo vam reći da ste zbilja naletele na gospodina savršenog. 

1. Fleksibilnost

I pritom, naravno, ne mislimo na fizičku fleksibilnost (iako i to ima svojih prednosti). Muškarci koji se znaju nositi s neočekivanim promenama i odraslo reaguju na njih većini žena su neodoljivi i pravi materijal za dugotrajnu ljubavnu vezu. 

2. Obzirnost 

Muškarac koji svoju partnerku stavlja na prvo mesto pokazuje koliko mu je stalo što i ženama vrlo brzo daje sigurnost i životni oslonac. Takve se stvari mogu očitovati u velikim gestovima, ali i u sitnicama poput otvaranja vrata i izvlačenja stolice.

3. Samopoštovanje

Ovde naravno ne mislimo na previsoko samopouzdanje koje prelazi u čisti egoizam. Muškarac koji ceni sebe kao osobu zna ceniti i druge i ne dopušta da se njime manipuliše. Neće sam sebe hvaliti, ali biće ponosan na dobro obavljen posao i težiće perfekcionizmu kako bi i vas usrećio i učinio ponosnom. 

4. Prihvatanje krivice

Mnogim je muškarcima ponos velika prepreka jer vrlo često ne žele preuzeti odgovornost za svoje postupke i prebacuju krivicu na druge. Muškarac koji uči na vlastitim greškama i stoji iza svojih djela osoba je koju trebate ceniti i koja će ceniti vas. 

 

Izvor: kolektiv.me
Foto: Twitter/cami

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost