Izvor:
27.08.2016 u 22:21
0

GARANTOVANO: Ako imate seks u ovoj pozi, dobićete BLIZANCE!

Mnogi ljudi misle da je za dobijanje blizanaca presudna genetika, ali u poslednje vreme se sve češće može čuti da je to ispravan seks. Pod tim se podrazumevaju tačno određene seks poze.

Poznato je da žene koje odu na veštačku oplodnju imaju veću šansu da dobiju blizance od onih koje zatrudne prirodnim putem. Ipak, mnoge žene bi volele da imaju blizance i da im deca rastu i razvijaju se istovremeno.

Neke čak smatraju da je to lakša varijanta, jer trudnoću iznose samo jednom. Koji god da je razlog vaše želje za blizancima, postoji mogućnost da povećate šansu da ih dobijete.

Ovo su neke seks poze koje mogu da vam pomognu.

Doggy style

U ovoj pozi žena je na kolenima dok je muškarac iza nje. Prilikom doggy style seksa tokom plodnih dana, veća je mogućnost da se oplodi više ćelija, jer je materica u pognutom položaju.

Stojeća poza

Ovaj seks stav omogućava dublju pentraciju, pa veća količina sperme može na vreme da stigne do plodnih jajnih ćelija.

Misionarska poza

Ova poza je poznata kao najbolja za ostajanje u drugom stanju. Ipak, ukoliko žena pri misinarskoj pozi podigne karlični deo uz pomoć jastuka ili na sličan način, postoji veća šansa da spermatozoidi brže plivaju ka cilju.

Izvor:Telegraf
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter