Izvor:
12.08.2018 u 07:40
0

SLOBODNO ODAHNITE, ON JE VAŠA SRODNA DUŠA: Ovih 5 stvari vam govori da ste našle pravog muškarca za vas!

Ponekad je dovoljan jedan susret, a ponekad neko vreme kako bismo se zaljubili, no kada se hemija dogodi, to je uglavnom to.

Pronaći srodnu dušu ipak je malo teže, ali ako se prepoznajete u ovom tekstu, slobodno odahnite jer ste je vi pronašli!

Vas dvoje uvek titrate na istoj frekvenciji. Možda je to zajednički ukus za filmove, knjige ili muziku, možda delite iste želje i snove. Šta god bilo u pitanju, vi živite kao jedno.

Osećate da uz njega svakodnevno napredujete i rastete. Srodna duša ne znači idealnu vezu u kojoj nikad nema razmirica i svađa, jer svi jako dobro znamo da savršenstvo ne postoji. No zahvaljujući njegovoj podršci, ohrabrivanju i dobronamernim kritikama, iz dana u dan postajete sve bolja osoba. I zahvalni ste mu na tome.

Nema toga što on o vama ne zna. On vas verovatno poznaje bolje nego što znate sami sebe. On zna koliko vas plaši što se polako pretvarate u svoju mamu ili koliko žarko želite napustiti sigurnost stalnog zaposlenja i izgraditi vlastiti posao. On zna da plačete kao kišna godina svaki put kada gledate film. I ono što je najvažnije, ne osuđuje vas ni zbog čega već vas voli upravo takvu kakva jeste.

On je prva osoba koja zna svaku veliku i malu novost u vašem životu. Ne zato što mislite da morate nešto prvo javiti njemu, nego zato što to stvarno, jako želite. Kada dobijete posao ili povišicu, prvo zovete njega, a on je i prva osoba s kojom želite proslaviti sve lepo što vam se događa.

Čita vas kao otvorenu knjigu. Možda ne može čitati vaše misli, ali je najbliže tome što možete zamisliti. Dovoljno mu je par sekundi u vašem društvu da bi znao da vas nešto muči, da ste zbog nečeg ushićeni, zabrinuti ili osetljivi. I koje god vaše trenutno stanje bilo, on uvek zna najbolju ideju kako razveseliti, nasmijati, oraspoložiti ili utešiti.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter