Izvor:
14.04.2018 u 20:17
0

HOROSKOP OTKRIVA: Ove znake zodijaka ćete najlakše odvući u krevet!

Ako se i pronađete, ne mora da znači da ste lakog morala, prosto volite da uživate u seksu i nije vas briga šta drugi misle.

OVAN

Ove tvrdoglave rogonje ćete teško odvući u krevet. Oko njih ipak morate da se pomučite. A kako su vatreni, možda su i vredni truda.

BIK

Oni vole da preteruju u svemu, pa i u broju partnera. Veoma su temperamentni, a ako im se dopadnete lako će završiti u vašem krevetu.

BLIZANAC

Blizanac je nezgodan jer voli da flertuje, tako da prvo morate postepeno da zadobijete njihovo poverenje. Ipak, ni to vam nije garancija da ćete ih odvući u krevet, ali sigurno vredi pokušati.

RAK

Ovo je možda i najteži znak kada je seks u pitanju. Oni su emotivni, njima treba mnogo ljubavi, pažnje, poklona i lepih reči. Ako se baš potrudite biće u vašem krevetu.

LAV

Poznato je da lavovima, prija pražnja, oni su uvek zadovoljni kada su u centru pažnje. Ako procene da će vas dovesti do ludila, i da mogu kao pravi vođa da vas vode u nepoznato, lako ćete ih nagovoriti na sve.

DEVICA

One su veoma brižne. Malo je verovatno da ćete baš prvo veče uspeti da ih odvedete u krevet, ali ako vam kojom ludom srećom i uspe, to neće biti samo na jedno veče.

VAGA

Vaga je toliko neodlučna, kao i za sve ostalo u životu. Tako da što bi neki rekli, dok se oni smisle šta, kako i da li, prođe brzi voz.

ŠKORPIJA

Eee sad već govorimo jakom seksipilu. Ovaj znak obožava ljubljenje, maženje, i sve što ima veze sa seksom. Možete očekivati da otkažu sve planove ako im se ukaže prilika za seks. Oni vole seks više od svega.

STRELAC

Ovaj znak je veoma seksualan, ali ima problem sa odlučnošću. Ali ne brinite, ako ih nagovorite, sjajan provod vam je zagarantovan.

JARAC

Uhhh.. oni vam dođu nešto kao Ovnovi, dok ih nagovorite nikad se ne zna. Tvrdoglavo će vas terati da se trudite oko njih.

VODOLIJA

Oni su tolike flegme, pa i kada je seks u pitanju. Njima je toliko svejedno da li će imati seks ili ne, da ćete ih verovatno lako odvući u krevet.

RIBE

Da, da, one će imati seks sa vama. Ali kako su neuhvatljive, pripremite se da posle trčite za njima.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Twitter/MePinkm

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter