Izvor:
16.02.2018 u 15:07
0

FATALNE: Dame u ovim horoskopskim znacima umeju da zalude svakog muškarca!

Postoje znakovi pred kojima jači pol momentalno pada na koljena. Osim harizme i seksepila koji izbija iz njih, one se izdvajaju i po neobičnoj ljepoti.

Iz astro ugla. Vaga je najljepša, žena Bik najbolja partnerka, a nafatalnije zavodnice su žene rođene u znaku Jarca.

Pripadnice ovog znaka su veoma šarmantne, privlače pažnju svojim lepim držanjem i elegancijom, te muški pol je veoma slab na njih. Što se tiče fizičkih karakteristika, žene Jarčeve odlikuju skladne crte lica, a imaju pomalo mračne i duboke oči, kao i osmeh koji pleni.

Što se tiče ljubavih odnosa, veoma je strastvena ali je nije lako osvojiti jer se u vezu upušta tek nakon dužeg vremena, odnosno u trenutku kada oseti da gaji osećanja prema nekome.

Žena u znaku Jarca se ne zaljubljuje lako, ali kada zavoli voli do kraja i to je za celi život.

Idealni partneri su zemljani znaci, Bik ili Devica jer oni znaju da prodru do njenog srca i otkriju njegovu toplu i nežnu srž. Nežnost može pronaći i u Raku.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Twitter/Prijedor24h

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter