Izvor:
12.09.2017 u 20:26
0

MERKUR JE U ZNAKU DEVICE: To vam može pomoći da privučete sreću, evo i kako!

Ovo nije period promena, ali lako možete da rezervišete lični kutak sreće dok je tranzitni Merkur u znaku Device!

Nakon retrogradnog hoda i kratkotrajnog boravka u znaku Lava po drugi put, tranzitni Merkur se ponovo vraća na svoju teritoriju – u znak Device.

Ako imate u svom horoskopu Merkur u Devici onda ste:

Pedantan i analitičan, svaki pokret, životni potez mu je krajnje logičan, vrlo ozbiljan. To je Merkur u znaku Device. Uz dašak Jupitera i Marsa on postaje precizan hirurg, a isceljivanje, bilo fizičko, duhovno ili emotivno, i pomaganje drugima, životna mu je misija. Iako je Devica po prirodi servilan znak, znak rada i služenja, u današnje vreme, to je polje zanatstva i usluga. Mehaničar, vodoinstalater, konobar,… sve je to Merkur u Devici.

Ovaj Merkur ne brblja i ne vodi višesatne razgovore, on se druži sa svojim knjigama, uživa u svojoj kancelariji ili kućnoj biblioteci, gde je svaki kvadratni metar precizno uređen, on upija znanje vekova i čeka podršku drugih kako bi u javnost izneo ono što on smatra apsolutnom istinom i prekinuo te višesatne rasprave, koje ga tako zamaraju.

Usmerite energiju na ostvarenje velikih planova

Tranzitni Merkur boravi u znaku Device sve do 30. septembra 2017. godine.

U subotu, 16. septembra, Merkur će se sresti sa Marsom, koji je takođe nedavno ušao u znak Device. Ovih dana, sva energija je usmerena na različite svakodnevne obaveze, jer Devica je rad, rad, rad… Zato, iskoristite ovaj period da završite sve što odavno planirate. Odradite napokon generalno jesenje čišćenje kuće (koje je verovatno trebalo da bude prolećno čišćenje, pa se oteglo), presložite police, napravite novi raspored nameštaja u dnevnoj sobi, pročitajte knjigu koju ste nekad davno započeli, spremite zimnicu, kupite sebi neki novi komad odeće za jesen (ipak je Venera u Lavu).

Ovo nije vreme za velike životne promene, nema potrebe da pravite drame na emotivnom planu, ovaj tranzit Merkura ćete najbolje iskoristiti tako što ćete planirati. Planirajte zimovanje, planirajte buduće poslovne poteze, planirajte šta ćete čitati nakon što zavrišite sa ovom knjigom koja je dugo skupljala prašinu… Razgovarajte sa dragom osobom o nekim beznačajnim sitnicama, smejte se što više i jednostavno se utopite u šarenu svakodnevicu nadolazeće jeseni.

Izvor: lovesensa.rs
Foto: Twitter/glasregije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter