Izvor:
14.06.2016 u 15:42
0

LOŠA SUDBINA: Jedini horoskopski znak koji NEMA sreće u LJUBAVI je…

Kad- tad se svako od nas oseti usamljeno, zapostavljeno, depresivno… Kada nas sustignu različiti problemi uglavno tražimo pomoć drugih ljudi, mada najčešće partnera, ali je nekima izgleda suđeno da budu sami. Međutim, jedini znak Zodijaka koji ima manje sreće od ostalih znakova je Strelac. Iako rođen pod srećnom zvezdom, ovaj znak najčešće nema sreće u ljubavi, kako zbog svog avanturističkog duha, tako i zbog teškog karaktera.

Ne možete ni da pretpostavite koliko duboko oseća Strelac. To je delom jer on uglavnom krije svoje emocije pošto ne želi da na videlo izađu njegove slabosti. Strelci više vole da izgrade zid oko sebe kako ne bi morali da se petljaju s osećanjima.

Ako uhvatite Strelca da se smeši sam sebi, to je zato što premišlja o svojim brljotinama iz prošlosti. Njihov mozak uvek radi punom parom, toliko da ponekad ne mogu da prate ni sopstvene misli. S druge strane, spremni su da svakome u svakom trenutku pomognu ako zatreba. Zato drugi i vole da budu u njihovoj blizini, uživajući u njihovom osmehu i optimističkom duhu.

Happytv.tv
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter