Izvor:
06.04.2017 u 09:08
0

LJUBAVNI HOROSKOP OD 5. DO 15. APRILA: Zvezde otkrivaju ko će upoznati ljubav svog života! (foto)

Kome će da svane a kome da smrkne ovog proleća, ko se iznenada zaljubljuje a ko uplovljava u tajnu vezu? Saznajte u ljubavnom horoskopu za prvu polovinu aprila 2017.

Ovan

Ako očekujete telefonski poziv, verovatno ćete ga i dočekati. Isti će vas iskreno razveseliti. Biće vam lakše. Osim dobre zabave, moguće je i da se ozbiljnije zagledate u još jednu osobu.

Bik

Imaćete snažan osećaj sigurnosti i poverenja u voljenu osobu. Činiće vam se da ovog puta sve može potrajati. Takođe joj lako možete objasniti gde škripi ili šta vas muči. Tako ćete još više poboljšati međusobni odnos.

Blizanci

Bićete zaokupirani jednim članom svoje porodice pa će partner nakratko ostati po strani. Čim rešite porodične dileme, potrudite se da nadoknadite ono što ste propustili s voljenom osobom.

Rak

Osećanja će vas obuzimati poput plime. Bićete skloni da se predate ljubavi bez ikakve rezerve. Biće vam uzvraćeno. Istovremeno ćete morati malo da se pozabavite sa svojom porodicom, a to će vas podstaknuti da bolje sagledate svoju vezu.

Lav

Sanjaćete o nečemu čega nema, ali će vas to izvući iz ljubavne letargije u kojoj se nalazite. Mnogi će upravo maštom nadoknaditi ono što u njihovim privatnim odnosima trenutno nedostaje.

Devica

Uz pomoć prijatelja vi ćete lako prebroditi sve sumnje ili dileme. Poveravaćete se. To će doneti i bliskost s jednom osobom suprotnog pola za koju ste mislili da vam je samo prijatelj(ica). Moguće je ljubavna veza.

Vaga

Neki će shvatiti da su sasvim srećni i da im ne treba ništa više osim toga. U tome će im pomoći njihovi prijatelji. Oni pak koji su u dužim vezama potrudiće se da povežu partnera i svoje društvo što je više moguće.

Škorpija

Zanimljivi susreti, prijatni razgovori uz ponešto vaše samokontrole, humora i dobre vibracije – sve to možete doživeti u ovom periodu. Biće doduše i nešto provokacija, ali ćete ih stoički podneti i sve okrenuti na šalu.

Strelac

Mnogi će obnoviti tajno poznanstvo ili će biti u iskušenju da uspostave nešto slično. Pazite dokle idete. Neki će poverovati da su na pragu konačnog rešenja, ali pokazaće se da na tom odnosu treba još poraditi.

Jarac

Vaš ljubavni život razvijaće se dobro uz uslov da ne govorite po svaku cenu. Bez obzira na sve male zagonetke, ipak ćete biti puni vere i optimizma, pa tako i u svoju ljubav. Druga strana će vas dobro prihvatati.

Vodolija

Vi ćete sve više biti skloni popuštanju, kako prema nečijim udvaranjima, tako i u svemu ostalom. Zbog ovog drugog partner bi mogao da vam prigovor. Odredite pravac i cilj kuda se razvija vaša veza.

Ribe

Vaše društvo i dalje će vam biti sklono, pa ćete većinu slobodnog vremena radije provesti s prijateljem nego s partnerom. Zbog toga bi partner mogao da počne da prigovara. Nađite neki kompromiS,

Cosmopolitan
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter