Izvor:
05.04.2017 u 23:08
0

IMATE LI ISKUSTVA SA NJIMA? Žene u ovom horoskopskom znaku su FATALNE!

Svaki znak Zodijaka ima svoje čari, ali ovih pet ostavljaju poseban trag i odišu neverovatnom harizmom. Zato ako je jedan od ovih znakova vaš, znajte da pored vas niko nije ravnodušan.

Ovan
Lepih crta lica, žena Ovan je izrazito markantna i upečatljiva. Obično je nešto posebno izdvaja iz gomile – hipnotišući pogled, savršena linija… Energična je i snažna, a istovremeno senzualna. Iskustvo s njom sigurno ostaje nezaboravno.

Lavica
Njeno držanje i izgled uvek ostavljaju bez teksta. Ona je pravi primer harizme jer osvaja celom svojom pojavom – i izgledom i karakterom. Voli da je uvek doterana i nije je teško primetiti među gomilom ljudi. Ipak, ljudi je najviše pamte po stavu, humoru i toplini.

Škorpija
Njena lepota uvek je natprosečna. Ona je markantna, predivne kose i upečatljivog stasa, puna inicijative, praktična. Pametna je, dubokoumna i ima jasne granice. Zato je svi obožavaju jer je jednostavno – fatalna.

Strelac
Originalnost je njeno drugo ime, a šarm treće. Ima širok krug prijatelja, voli ljude i svi vole nju. Jedinstvena je zbog svoje nesvakidašnje ličnosti, pa vam se, kada je upoznate, brzo uvuče pod kožu.

Vodolija
Žena Vodolija je jedna i jedinstvena. Na prvi pogled privući će vas njena srdačnost, toplina, humor i zainteresovanost za ceo svet, a pored nje će vas zadržati kreativnost i originalnost. Sve oko sebe gleda potpuno drugačijim očima i često govori ono što drugi misle, a ne žele reći. Ne zanima je šta će drugi reći o njoj, a to je čini još privlačnijom.

Izvor: thoughtcatalog.com
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter