Izvor:
29.03.2017 u 09:03
0

KAKVI SU HOROSKOPSKI ZNACI VOZAČI? Device se drže propisa, Strelčevi vole rizičnu vožnju! (foto)

Američko istraživanje sprovedeno na sto hiljada učesnika pokazalo je da najviše kazni dobijaju vozači rođeni u horoskopskom znaku Riba. Slede ih Ovnovi, Vodolije, Jarčevi i Vage.

Najmanje kazni dobili su Device, Strelčevi i Blizanci. Vage su učestvovale u najviše saobračajnih nesreća, a slede ih Škorpije, Jarčevi, Ovnovi i Vodolije. U najmanje nesreća učestvovali su Blizanci, Rakovi i Lavovi.

Vaga

Vaga žudi za ravnotežom i ne voli da donosi odluke na brzinu. To nije dobra karakteristika za vožnju jer za volanom često treba brzo reagovati.

Vodolija

Iako spada u vazdušne znakove, Vodolija je gotovo dijametralno suprotan od Vage. Dok Vaga ne voli da odlučuje na brzinu, Vodolija je dosta impulsivna. Dodajmo tome to da njom upravlja Uran, planeta koju karakteriše brzina i nemir zbog čega nije najsigurniji učesnik u saobraćaju.

Ovan

Ovan je egocentričan znak i uglavnom misli samo na sebe i ima tendenciju da se preceni pre nego što proveri namere drugih vozača.

Ribe

Ribe nisu silovite kao Ovnovi, više su sanjari pa puno vremena provode sanjareći. Vožnja zahteva potpunu koncentraciju, nešto što mnoge Ribe ne mogu da daju.

Škorpija

Škorpije su sklone ludovanju na putu što ima veze s njihovim instinktom za osvetom onima koji su im učinili nažao. Ako im presečete put velika je verovatnoća da će vas pratiti kako bi vam učinili isto.

Bik

Bik pati od sličnih problema kao drugi životinjski znak, Ovan. Zna da tera samo po svome, a zbog te izrazite tvrdoglavosti ima tendenciju prolaska kroz crveno svetlo.

Strelac

Strelčevi vole da rizikuju. Srećom, iskusni su u tome, ali isto tako vole da pričaju tako da često možete videti Strelca kako telefonira dok vozi, a dobro je poznato koliko to može da bude opasno.

Jarac

Jarčevi su često usresređeni isključivo na cilj što znači da više razmišljaju o krajnjoj destinaciji nego o tome kako će stići tamo. Mogu da umisle da su saobraćajna pravila pisana za druge vozače, ne i za njih.

Devica

Device su vrlo detaljne i sistematične, stoga se uvek drže propisane brzine i nije im 'teško' da stanu na kočnicu. Jedino što mogu izazvati je kolona vozila iza njih.

Rak

Ovaj vodeni znak predodređen za porodični život čak i na ostale učesnike saobraćaja gleda kao na članove svoje proširene porodice. Međutim, Rakovi su vrlo ćudljivi pa, mogu sasvim nepotrebno da vam sviraju na putu.

Blizanci

Blizanci su odlični u obavljanju više radnji od jednom pa su sposobni da za vreme vožnje nanose šminku, menjaju radio stanice i piju kafu, ali to nikako ne bi smeli da radite dok vozite.

Lav

Vatreni Lavovi su velikodušni i vole da dele ulicu s ostalim vozačima, a možda ih baš njihov veliki ego tera da budu najbolji vozači.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter