Izvor:
27.03.2017 u 16:14
0

ŽELJNI STE AVANTURE? Evo koje destinacije vam preporučuju ZVEZDE!

OVAN – Ovna odvedite na putovanje gde će osetiti pionirski duh zemalja koje su po razvijenosti korak ispred svih. Samo da je nešto novo i prvo! U Ovna se uklapa i vojnički duh i grub jezik pa je tako Nemačka pravi primer ovog znaka. Ovan je istok, pa je zemlja Izlazećeg sunca (Japan) upravo u znaku Ovna.

BIK – Bikić voli ravnice, zelenu travu, cveće, dobru klopu i piće. On bi se lepo osećao u Vojvodini uz raznovrsnu domaću hranu, ali bi ga i zelena prostranstva Irske oduševila (a usput i pabovi). S obzirom da se Bik pored ovoga vezuje za banke i novac i Kipar bi bio sjajna destinacija za ovaj znak!

BLIZANCI – Sa Blizancima je uvek nešto duplo, znači dva putovanja ili dve zemlje za posetu, najbolje kolima, road trip negde u “komšiluku”, najdalje 1500km od prebivališta. Samo da je dinamično i zabavno! Ako baš mora da se putuje daleko, SAD je prava zemlja za živahne Blizance.

RAK – Ako uspete da Rakića pomerite iz svoje voljene zemlje (Rak je uvek najveći patriota) vodite ga blizu vode, naročito jezera jer su ona u simbolici ovog znaka. Palićko jezero ili možda Ženevsko (Ženeva je u znaku Raka) bi bili pravo prirodno stanište za njih.

LAV – Pokažite mu bogate zemlje u luksuznoj varijanti, svuda gde se ističe nešto zlatno ili je vezano za kraljevstva i plemiće. Francuska je npr. u simbolici ovog znaka. Ponositost se takođe vezuje za Lava, pa je tako i Crna Gora odličan izbor.

DEVICA – Pustite Devicu da se odmori od rada u nekoj banji – njima je zdravlje vrlo važno. Ako poželi da vidi zemlju koja je vrlo uređena i organizovana ne postoji bolje mesto od Švajcarske! Uostalom, Device vole da su tačne kao švajcarski sat. Hrvatska je takođe u simbolici ovog znaka, te poseta Zagrebu ne bi bio loša ideja.

VAGA – Vaga voli uređene zemlje sa lepim trgovima (svaki trg je upravo Vaga), tako da uhvatite je za ručicu i uputite se u neku shopping turu do Beča ili čak Kine!

ŠKORPIJA – Sve što je mistično i nedovoljno istraženo Škorpiju itekako zanima pa bi joj npr. egipatske piramide sigurno bile interesantne. U simbolici ovog znaka su takođe i reke, muslimanske zemlje i Kosovo. Za neku egzotiku, odvedite Škorpiju u Maroko.

STRELAC – Strelcu su potrebna iskustva inostranstva, “upijanje” različitih kultura, drugih jezika i druženje sa strancima. Španija je jedna od zemalja u simbolici ovog vatrenog znaka, kao i svetske metropole.

JARAC – Planine su ono što Jarčeve privlači, malo zimskih čarolija bi za njih bio pravi odmor. S obzirom da se Jarac vezuje za tradicionalnost i jug, južna Srbija bi se mogla dopasti pripadnicima ovog znaka. Jarac predstavlja prošlost, stoga bi istorijska mesta ili spomenici bili predmet interesovanja ovog znaka.

VODOLIJA – Vodoliju odvedite da vidi nešto inventivno i progresivno. Švedska je “zemlja budućnosti” koja bi definitivno prijala vodolijskom načinu funkcionisanja. Gde god pošli, bilo bi lepo putovati avionom jer Vodolijom vlada planeta Uran koja simbolizuje avionski prevoz.

RIBE – Mora, okeani – samo da je voda duboka! Ribe bi najviše obradovao put na Bali ili u Protugal. Ribe su znak duhovnosti i hrišćanstva pa je poseta nekom hramu ili obilazak svetog mesta uvek dobra ideja.

lovesensa.rs
foto:printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter