Izvor:
17.03.2017 u 04:39
0

KOJI ZNAK ŽIVI NAJDUŽE? Horoskop otkriva kada ćete umreti! (foto)

Da li ste se ikada zapitali – kako ću umreti?
Iako ništa ne možemo da sudimo sa sigurnošću jer ljubav bledi, veze propadaju, istine postaju laži – jedna stvar je ipak konstanta – smrt.

Pogledajte kako će svaki znak Zodijaka najverovatnije upoznati svog tvorca:

Ovan – nesreća na skijanju

Kada Ovan ode među anđele, to će uraditi punom snagom. Bilo da se to desi dok je na motoru, skijama ili u sred vrelog seksa. Umreće kao i što su živeli – energično i krajnje neoprezno.

Bik – živ zakopan

Svi Bikovi vole svoje stvari i sakupljaju ih poput prvačića. Sa druge strane, njihovo uklanjanje zahteva ozbiljnu intervenciju. Osim ako se to ne desi kasno jer je Bik već potonuo pod hrpom knjiga, novina i kojekakvih starudija.

Blizanci – ostaće bez ruku

Svaki znak ima svoj glavni deo tela – a za Blizance su to ruke. Ovaj znak je veoma radoznao i voli da dodiruje stvari. Ako ga odvedete u zoološki vrt, pokušaće da dodirne majmuna, medveda, tigra ili lava i ostati bez ruku.

Rak – pašćete sa krova vičući – “sam ću to da popravim!”

Ovaj znak voli da se oslanja samo na sebe i veruje da niko nije toliko sposoban kao on- Međutim, mnogi jesu.

Verovatno ćete upoznati tvorca jer ste krenuli da se bavite nečim za šta uopšte niste stručni poput popravke isntalacija u stanu jer ne želite da vas majstori orobe.

Lav – zaglaviće vam se kosa u vratim autobusa dok pokušavate da flertujete

Lav je veoma aktraktivan i to dobro zna. Ipak, čuvajte se svog dobrog izgleda. Pored flertovanja u smrt mogu da vas odvedu i selfi na sred ulice ili namštanje tih dugih lokni dok izlazite iz autobusa.

Devica – od stresa

Niste jedan od onih znakova koji vole javno da pokazuju svoja osećanja već ih držite duboko u sebi u vidu glavobolja, lošeg varenja i drugih zdravstvenih problema. Nećete praviti neered kao beba, već ćete skrivati svoje emocije sve dok ne postanu rak.

Vaga – romantična smrt

Ljubav ipak nije sve što je Vagi potrebno, iako ona voli da misli da živi u svetu Romea i Julija. Vagama je potrebna logika inače će završiti baš kao i ovaj par.

Škorpija – samoubistvo

Škorpijama smrt nije strana. zapravo, prati ih gde god da krenu. Ovaj znak zna da je suočavanje sa smrću poput novog rađanja i ne plaše je se. Naprotiv, čekanje Smrti da napravi svoj potez ih izluđuje i zato ponekada odlučuju da uzmu stvari u svoje ruke.

Strelac – penjanje na neku planinčinu

Strelac obožava da putuje i radi lude stvari. Ipak, postoje mesta koja nisu smrtonosna ako ih posetite – ali ovaj znak ne sluša savete i neće se smiriti sve dok ne ostane sam i zavejan na vrhu neke planine.

Jarac – lažiraće svoju smrt samo da bi video ko će se pojaviti na sahrani

Jarac mora da prestane da poklanja toliko pažnje mišljenju drugih jer će mu to biti kraj. Što pre sebi prizna istinu – pre će dobiti bezuslovnu ljubav za kojom žudi.

Vodolija – sam

Preterana žudnja za slobodom učiniće život Vodolije nezavisnim poput divljih konja. Ali i samotnim.

Ribe – kao ljudska žrtva

Ribe napornije rade na tuđim problemima nego osobe koje ih imaju i zbog toga će umerti kao što su živele – kao mučenik.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter