Izvor:
13.03.2017 u 00:00
0

KRATAK SPOJ ILI LJUBAV IZ BAJKE: Otkrivamo koji horoskopski znak najbolje funkcioniše u vezi sa Jarcem!

Ćudljivi, ćutljivi, tvrdoglavi, hladni – tako opisuju Jarčeve! A evo kako se slažu sa ostalim znakovima!

JARAC-OVAN
Ova dva znaka su suprotnog temperamenta i ciljeva. Jarac je spor i sve što radi trudi se da bude dugoročno isplanirano, dok je Ovan jako brz i vodi se trenutnim raspoloženjem. Strpljivi Jarac i vatreno impulsivni Ovan su u suštini teška kombinacija. Ovo se odražava u ljubavnim odnosima, prijateljskim i poslovnim. Ako se eventualno nešto desi, moraju da ih vežu iste ambicije. Opet, svako ima svoj način do ispunjenja zamišljenog pa će se teško istrpeti. Skoro pa nemoguća kombinacija.

JARAC-BIK
Oba znaka imaju potrebu ka sigurnosti pa je to nešto što može da ih spoji. Vole materijalnu sigurnost na vrlo sličan način. Mada su i Jarac i Bik zemljani znaci, Bik može da unese vedrine kao veći hedonista. Problem je vezan za dinamičnost oba znaka – to im fali. Ovo bi bio spoj sa definicijom razumnog partnerstva. Povremena egoističnost oba znaka bi nailazila na razumevanje druge strane. Bik bi tu trebalo da bude pokretač u ljubavnom odnosu. Sjajni su kao prijatelji i poslovni saradnici.

JARAC-BLIZANCI
Kombinacija Jarca i Blizanca je kao mač sa dve oštrice. Ako se oboje upuste u ljubavni odnos sa dovoljno poštovanja, ovo može da bude jako dobar spoj. Jarac je strpljiv i ambiciozan, dok Blizanac voli promene i svoju slobodu. Temeljni Jarac nikada neće razumeti Blizanca koji uvek traži prečice da bi došao do cilja. Ležerni pristup Jarca baš odgovara Blizancu koji ne trpi ograničenja i opterećenja. Interesantne ideje Blizanca može da oblikuje i materijalizuje Jarac. Dobra su poslovna i prijateljska kombinacija.

JARAC-RAK
Naizgled hladni Jarac i preemotivni Rak deluju kao nemoguća misija, ali nije tako. Ova dva suprotna znaka su u glavnom dobitna kombinacija. Predanost oba znaka je neverovatna. Uzajamno poštovanje se podrazumeva i obično kreće od samog trenutka poznanstva. Povremeni strahovi Raka umeju da pokrenu Jarca. Ovaj odnos se gradi na temeljima materijalne i emotivne sigurnosti. Ništa nije nemoguće za njih.Jako su dobri prijatelji ali umeju da se ne razumeju kao poslovni saradnici.

JARAC-LAV
Marljiv rad je nešto što karakteriše oba znaka i izaziva međusobne simpatije i poštovanje. Oba znaka su šarmantna na svoj način, ali tu svakako prednjači Lav. Imaju šta da nauče jedan od drugog. Dobro se nadograđuju. Ovo može da bude vrlo interesantan spoj. Povremeno preterivanje Lava ne smeta jednom Jarcu koji nikada ne gubi iz vida šta u suštini želi. Tradicionalizam Jarca je dobra osnova i za Lava kome to deluje vrlo prihvatljivo. Tvrdoglavost jedino može da ih razvoji. Odličan su poslovni i prijateljski spoj.

JARAC-DEVICA
Spoj ova dva zemljana znaka može da bude pun pogodak. Devicina intuicija i smisao za detalje, privlači Jarca. Predanost i strpljivost jednog Jarca izaziva neverovatno poštovanje Device. Zajednička želja za materijanom sigurnošću ih spaja. Devica ume da opusti Jarca i da mu dubinu, dok Jarac ume da pomogne Devici da dođe do nekih praktičnih ciljeva. Jarac je jako dobar pokretač u odnosu, dok Devica razrađuje detalje. Zbog ovih karakteristika, jako su dobar i poslovni i prijateljski spoj.

JARAC-VAGA
Pod uslovom da postoji podela uloga, ovaj odnos može odlično da funkcioniše. Vage nisu uvek sigurne šta žele, dok su Jarčevi obično neumoljivi. Jarac obično bira najteži put i nema problem da se pomuči, a Vage su promišljeni intelektualci koji umeju da šarmiraju i „prodaju priču“. Oba znaka vole da vode ali imaju različitu radnu etiku. Tako da kao poslovni partneri teško mogu da uspeju. Prijateljski odnos je isto nešto teži. Vage umeju lako da odustaju što jako nervira Jarca koji je spreman na velike žrtve.

JARAC-ŠKORPIJA
Jedna od boljih kombinacija astroloških znakova koja oboma prija. Senzualna Škorpija ume da opusti i pokrene naizgled hladnog Jarca. Ono što fali Škorpiji je stabilnost koju Jarac ima, pa su idealan spoj i van kreveta. Strastveno je Jarac spreman da isprati i udovolji Škorpiji pa je to veliko uzbuđenje za oboje. Eventualne ljubomorne ispade Škorpije, Jarac ume jako dobro da odbije svojim racionalnim stavom. Odlična su i prijateljska i poslovna kombinacija.

JARAC-STRELAC
Jarčevi odmereni i fokusirani na konkretne ciljeve dok su Strelčevi žive prirode i temperamentni. Ambicioznost je stvar koja ih spaja. Međutim, ovo spada u jako tešku astološku kombinaciju. Za emotivni odnos je potrebno dosta samokontrole ova znaka. Ako se sretnu u zrelijim godinama, imaće šta da ponude jedan drugom. Najpre ulaze u vezu posle dugog druženja. Kao poslovni saradnici nisu dobra kombinacija. Jednostavno imaju suviše različit pristup stvarima i drugačije prioritete.

JARAC-JARAC
Spoj dve autoritativne prirode ume da bude interesantan. Ako su suviše slični i beže od istih stvari – teško će opstati. Dobroćudnost, odanost i potreba za sigurnim emotivnim i materijalnim je nešto što ih svakako odmah na početku spaja. Obično imaju dobru komunikaciju i uživaju u zajednički postignutim ciljevima. Znaju slabosti jedan drugog što je neverovatna prednost. Mogu da se razumeju bez mnogo reči. Jarac ne voli da troši svoju energiju nepotrebno kada je privatan život u pitanju.

JARAC-VODOLIJA
Ovo su dva sveta različita. Tradicionalni Jarac i modernistički nastrojena Vodolija. Jarac voli sigurnost kod Vodolija ne voli ustaljene norme. Oba znaka su tvrdoglava do krajnjih granica. Međutim, kada jedna vrcava Vodolija uspe da isprovocira Jarca da spusti gard i otvori se – dolazi do velikih varnica. Vodolije su istraživači dok je Jarčevima bitan krajnji rezultat. Ako enerija i pažnja Vodolije nema konkretan cilj, teško će funkcionisati. Upravo zajednički ciljevi mogu dugoročno da ih spoje.

JARAC-RIBE
Jarac često ne ume da pokaže ono što oseća pa mu je bitna podrška u svakodnevnim stvarima. Ribe su sanjari koji dosta pažnje posvećuju ljudima koje puste u svoj život. Upravo ta posvećenost Riba ume da privuče Jarca. To je karakteristika koju Jarčevi najviše od svega cene. Kada Ribe osete to poštovanje, ništa im nije teško. Jako čudan spoj koji u praksi ume da funkcioniše savršeno dobro. Jarac ume da bude previše tvrdoglav i dominantan, a Ribama ume da bude previše dosadno pa to umeju da budu razlozi za prekid.

Izvor: zena.blic.rs
Foto: Twitter/TechAsli

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter