Izvor:
22.11.2019 u 21:15
0

ŠKORPIJE OVO STE ČEKALI: Sada nije vreme za strah, vreme je za akciju!

Nakon dužeg boravka u znaku Vage, Mars je ušao u znak Škorpije, i tu će se zadržati do samog početka sledeće godine, tačnije do trećeg januara 2020. Ovo se čekalo!

Za početak, Mars je planeta snage i akcije, a posle višenedeljnog umora, slabe volje i nedostatka energije, ali velike borbe, manje-više uspešne, dolazi do renegeracije svakog od nas. Ciljevi, sada dobro postavljeni, daleko lakše biti dostignuti.

Zatim, kada je Mars u Škorpionu, onda nema potrebe za dokazivanjem snage i sopstvene jačine, u bilo kom smislu reči. Ova planeta će tokom svog trazita kroz osmi znak zodijaka napraviti nekoliko aspekata. Na samom početku, tu je opozicija sa tranzitnim Uranom u znaku Bika, koji je usput u retrogradnom hodu.

U praksi, ovo znači da će sada sigurno doći do promene smera, prekida obrazaca koji već duže vreme ne daju rezultate, ali će do toga doći uz pomoć drugih ljudi, dakle, ovde se ne radi o ličnoj odluci. Nema potrebe za strahom, ovo je nešto što sigurno dugo planirate, samo što se do sada nije ukazala prava prilika da se napusti zona komfora i da se krene u nova iskustva.

Bez obzira na to što je Merkur u Škorpiji daleko isped Marsa, do devetog decembra, javiće se potreba za komunikacijom, doza sarkazma je neizostavna, a savet je da budete oprezni u saobraćaju, dakle, nema brze vožnje, koliko god žurili. Osamnaestog decembra imamo egzaktan sekstil Marsa i Saturna. Ona “bitka” koja se vodila tokom oktobra pa sve do Marsovog ulaska u Škorpiju (19.12.) sada dobija svoj ishod. Videćete kako se odjednom sve slaže na svoje mesto, posle haosa, velike upornosti, razmišljanja o odustajanju, uviđate da je ipak trud isplativ.

Takođe, ova planeta je u dobrom aspektu sa Plutonom i sada na pravi način trošite svoje resurse, nema rasipanja, praznog hoda i gubljenja vremena a sve to daje rezultate. Venera je od 26. decembra u Jarcu i ona takođe pravi povoljan aspekt sa Marsom. Kako su ove dve planete zadužene za strast i za ljubav, pred nama je nekoliko nedelja dobrih prilika za nove romanse, koje na samom početku mogu ličiti na prijateljstvo, ali samo na površini.

Muškarac sada dobro zna kako doći do žene koja ga zanima. Pravi strategiju, posmatra i pravi prvi korak. On je sve unapred isplanirao, ništa ovde sada nije slučajno. Suprotna strana oduševljeno prihvata poziv na igru. Iskoristite trenutak, ako ste muškarac, jer sada su male šanse da dobijete “ne” za odgovor.

Mars će biti u kvadratu sa Venerom u Vodoliji od 20.12. Da li to znači sukob? Da, ako ste u dugoj vezi koja nije kvalitetna. Međutim, ako ste tek započeli romansu, ovaj aspekt donosi strasti i uzbuđenja. Sada nije vreme za strah, vreme je za akciju koja će doneti dobar rezultat.

Izvor: Lepota i Zdravlje
Foto: Pixabay/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter