Izvor:
30.09.2019 u 14:13
0

MESEĆNI HOROSKOP ZA OKTOBAR: Jedan znak će sresti srodnu dušu! (FOTO)

Ovan

Dragi Ovnovi, u prvoj polovini meseca ćete se posvetiti međuljudskim odnosima u radnoj okolini i pokušaćete biti mirotvorac, što će vam delimično i uspeti. Mogući su raskidi ugovora, ali je poželjno da vi ne budete inicijator, jer će se takav potez kasnije pokazati kao pogrešan. Finansije vam već neko vreme donose stres i nervozu. Na polju ljubavi, ukoliko ste zauzeti, u napetim ste odnosima sa voljenom osobom već neko vreme, a to će se nastaviti i u oktobru, posebno u drugoj polovini meseca. Probajte da se suzdržite provokacija. Ako ste slobodni, mlad Mesec u Vagi, nedavno, kao i pun Mesec sredinom oktobra u vašem znaku donose promene pa samim tim i dešavanja na emotivnom planu. Što se tiče zdravlja, osetljiv urinarni trakt.

Bik

Dragi Bikovi, izuzetno kvalitetan mesec je pred vama kada je posao u pitanju zato što ćete sve svoje resurse uložiti na ovo polje. Ubrzaćete se i kolektiv vas neće moći pratiti i budite spremni da će vas kolege gledati s iznenađenjem. Ovo može izazvati po neki sukob, ali je važno da vi ne budete inicijator. Na polju ljubavi, do osmog oktobra, ukoliko ste zauzeti, nešto manje ćete se baviti partnerstvom, ali se od sredine meseca situacija menja jer ćete biti izuzetno posvećeni voljenoj osobi. Strasti se razbuktavaju a mogući su i izlivi ljubomore s obe strane. Slobodni pripadnici vašeg znaka su posao stavili na prvo mesto i ostaje vrlo malo prostora za ljubav. Ipak, ukoliko se maloosvrnu oko sebe, videće da je ljubav bliže nego što misle. Zdravlje je u redu.

Blizanci

Dragi Blizanci, finansije su vam na prvom mestu i to je tema koja vas okupira već dugo a takav trend će se nastaviti I tokom oktobra meseca. Ipak, sada je razlika u tome što ćete videte prve rezultate, jer ste u prethodnim mesecima bili u turbulentnim okolnostima, možda i u sukobu sa saradnicima i nadređenima ili ste jednostavno ulagali puno energije u rad, posao… umorili ste se i vreme je da uživate u plodovima svog rada, finansije se popravljaju i vi ste rasterećeni. Ukoliko ste u vezi, ili braku, ulažete dosta energije u odnos u kojem se nalazite. Ovo je pozitivan period jer će nekoliko planete boraviti u vazdušnom znaku i doneće harmoniju odnosa. Nije trenutak za ozbiljne ragovore, posebno sredinom meseca… ostavite to za neki drugi period. Ukoliko ste slobodni, poljem ljubavi prolazi Mars a to znači da ćete biti vrlo aktivni u potrazi za idealnom osobom, kao i to da će za vas sada biti zainteresovane dve osobe koje će pokušati privući vašu pažnju čak i provokacijom. Zdravlje je stabilno, vitalni ste i puni energije.

Rak

Dragi Rakovi, obaveze se stalno gomilaju i dolaze a još uvek se borite sa tekućim. Ovde je uvek preporuka da se dobro organizujete, ali da ne zapostavljate zadatke. Isto tako, desiće se i da kolege pokušavaju da prebace svoje obaveze na vaša leđa, što ćete ipak kategorički odbiti. Finansije su stabilne i okrenuti ste štednji. Ukoliko ste zauzeti, partner će sigurno negodovati jer mu posvećujete vrlo malo pažnje. Koliko god pokušavali da udovoljite suprotnoj strani, nećete uspeti dati sve od sebe. Neophodno je da voljenoj osobi objasniti da je u pitanju samo trenutak i da nema veze sa odnosom sa njom. Ako ste slobodni, vrlo ste aktivni na polju ljubavi, a prava akcija kreće od druge nedelje meseca oktobra, kada Venera ulazi u njihovo prirodno polje ljubavi I pravi odličan odnos sa Marsom i velika većina Rakova će iskoristiti priliku koja se ukaže. Zdravlje je dobro.

Lav

Dragi Lavovi, uporno se držite pravila koja ste postavili u prethodnih nekoliko godina kada je posao u pitanju, a to je dati sve od sebe i ne odustajati o zadatih ciljeva. Oktobar će biti nešto naporniji nego mesec pre njega, razlog je što će sada Mars biti u kvadratu sa Saturnom, koji je zadužen za vaše poljem posla a i tim poljem upravo prolazi, pa ćete se suočavati sa preprekama i izazovima koje je neophodno prevazići i vi ćete u tome uspeti. Vrlo brzo ćete videti rezultate truda koji ste uložili. Zauzeti Lavovi su zajedno sa partnerom rade na zajedničkim planovima i ovo će za njih biti jedan od kvalitetnijih perioda, s tim što su moguće povremene ljubomorne scene. Ako ste slobodni, povoljan aspekt koji prave vatreni i vazdušni elementi nanebu omogućavaju početak romanse čiji početak može biti prijateljske prirode. Posetite stomatologa.

Devica

Drage Device, oktobar će doneti uticaj Merkura u Škorpiji jer ta planeta vlada vašim znakom. Javiće se želja da duboko istražite samo jednu temu, bilo da se radi o poslu, ili nekom drugom segment života. Ova planeta prolazi kroz vaše prirodno treće polje, pa je komunikacija pojačana, posebno sa mlađom rodbinom i ako ste u prilici, u narednim danima možete im posvetiti malo više pažnje. S druge strane, polje finansija, posebno u prve tri nedelje meseca je veoma aktivno. Troškovi se ređaju iz dana u dan, a niste raspoloženi za rashode. Na polju ljubavi, komunikacija sa voljenom osobom je odlična, razumete se a suprotna strana vas intelektualno stimuliše. Ipak, ako ste u nekvalitetnom odnosu, u vama će se javiti potreba da animirate nekog drugog, a priliku za to ćete imati od osmog dana oktobra. Slobodni pripadnici vašeg znaka su skloni flertu, analizi svakoga ko im ozbiljnije privuče pažnju. Zdravlje je dobro.

Vaga

Drage Vage, do osmog oktobra Venera je u vašem prirodnom polju života i još uvek daje priliku da na brži način postignete željeno. Četvrtog dana meseca Mars ulazi u vaš znak i sada se spremite za ubrzanje. Vrlo ste raspoloženi da pokažete svoju snagu, onu snagu vašeg bića, a od osmog oktobra, kada Venera uđe u znak Škorpije, vi ćete biti spremni na sve osim na diplomatiju i uglađeno ponašanje. Finansije su dobre, mogući su sitni bonusi na platu, ali i pokloni od dragih ljudi. Na polju ljubavi, zauzete Vage sada preuzimaju vođstvo i nameću svoj autoritet, po svaku cenu, suprotnoj strani. slobodni pripadnici vašeg znaka kreću u pohod na ljubav. A ljubav će se desiti jer je ovo mesec koji će većini Vaga doneti ostvarenje želje. Moguće povrede, problem sa urinarnim traktom.

Škorpija

Drage Škorpije, od trećeg oktobra, kada vaša vladajuća planeta krene direktnim hodom, palite sve motore i krećete napred. Do sada ste imali utisak kao da ste se potpuno sklonili iz socijalnog života, bilo da je u pitanju relna distanca ili ona figurativna, a samim tim, bilo je vrlo malo aktivnosti i ozbiljne akcije na koju ste navikli. Sada ćete se ozbiljno posvetiti planovima koje već dugo imate u glavi. Bićete uspešni, a tiče se i ostalih segmenata života, pored poslovnog. Na polju ljubavi, zauzete Škorpije se nalaze u nekoj vrsti iskušenja u smislu da se iz dana u dan predomišljaju: ostati u vezi/braku ili napustiti zajednicu. Oktobar mesec nije mesec za prekide. Dajte još jednu šansu partnerstvu. Oni koji su u stabilnoj zajednici, uživaju u partnerstvu. Slobodne Škorpije se najviše bave poslom, ali je moguć kontakt sa osobom iz prošlosti. Prisutne glavobolje.

Strelac

Dragi Strelčevi, vreme je da krenete po svoje ciljeve, jer je mesec oktobar mesec koji vam omogućava da na jedan brži način dođete do željenog. Spremite dosta strpljenja jer će sigurno biti momenata koji će vam priređivati ograničenja koja ćete morati prevazići i u tome ćete uspeti, uz malo više truda u datom trenutku koji ćete prepoznati. Finansije vam sve vreme zadaju brige, biće troškova, ali ne zaboravite da upravo sada na ovom polju sazrevate i da je važno strpljenje da biste rezultat na kraju i videli. U partnerskim odnosima, za one koji su zauzeti, voljena osoba u vama pronalazi neophodni oslonac ali i optimizam i tokom čitavog meseca ćete biti na istoj frekvenciji. Slobodni pripadnici vašeg znaka su u mogućnosti da započnu tajnu romansu sa osobom koja je izuzetno harizmatična, ali i posesivna pa će taj momenat biti odlučujući kada je nastavak veze u pitanju. Zdravlje je dobro i snaga vam se vraća.

Jarac

Dragi Jarčevi, vi ste pod velikim pritiskom u narednih tridesetak dana. Mars će biti u napetom aspektu sa vašim Suncem, ali i sa vašim vladarom, Saturnom. Razmišljaćete o velikim promenama, a želja za istima iz dana u dan raste, ali se suzdržite i vodite se vašom legendarnom karakteristikom a to je strpljenje. Ako ne odreagujete u momentima kada se to bude činilo nemoguće, posebno od sredine meseca do kraja treće nedelje oktobra, videćete da je to bio inteligentan potez. Ako ste zauzeti, partner traži puno od vas. Želi svu vašu pažnju, međutim, nećete u potpunosti moći odgovoriti. Ako ste slobodni, zaintresovaće vas osoba na visokom društvenom položaju, ali će se vremenom emocije pretočiti u prijateljstvo. Fizički ste dobro, ali ste pod psihičkom presijom.

Vodolija

Drage Vodolije, koliko god se pokušavali povući iz društvenog života, neće vam uspeti. Razlog, pre svega, je posao, a savet je da svu energiju i usmerite na ovo polje koje je izuzetno produktivno i plodonosno. Takođe, ovo je period u kojem ćete se čvrsto držati svojih stavova (mada je to i inače slučaj), ali na jedan borben i strastven način. Mars je u povoljnom aspektu po vaš znak i neće se situacije rešiti kao “poklon neba”. Bićete prijatno iznenađeni. Na polju ljubavi, ovo je mesec u kojem ćete dosta vremena pokušavati pronaći balans u relaciji. Osmog oktobra Venera ulazi u znak Škorpije kada će napraviti kvadrat sa vašim Suncem i doći će do trzavica ali ido strastvenih trenutaka, naizmenično. Ako ste još uvek slobodni, planeta u polju sudbine na početku meseca može zaista velikoj većini Vodolija doneti sudbinski susret. Druga polovina meseca je rezervisana za poziciju. Zdravlje je stabilno.

Ribe

Drage Ribe, prva polovina meseca će biti nešto nezgodnija u smislu finansija jer će potraživanja biti velika, a prihodi u disharmoniji. Pored toga, dosta vremena ćete posvetiti i sticanju da biste rešili dugovanja a neke Ribe će priskočiti u pomoć partner koji vodi borbu sa ličnim finansijama. Što se tiče posla, nedostaje vam energije ali vas to ne sprečava da se ozbiljno posvetite svakodnevnim obavezama. U nekim momentima će se od vas tražiti diplomatija kao i to da stanete između dve “zaraćene” strane. Na polju ljubavi, ako ste zauzeti, pored podrške partner, tu su trenuci strasti koje će obeležiti čitav mesec. Slobodne Ribe će biti u prilici da započnu strastvenu romansu, koja će rezultirati, ako budu strpljive, ozbiljnom vezom. Izbegavajte hirurške intervencije.

Izvor: Lepota i Zdravlje

Foto: Twitter/World and Science

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter