Izvor:
28.09.2019 u 18:48
0

VIDOVNJAKINJA OTKRIVA: Tri horoskopska znaka su stvarno posebna!

Džun Davitasvili je bila najpopularnija vidovnjakinja svih vremena. U SSSR-u su je zvali fenomenom. Često se bavila i isceljenjem pa je stoga lečila poznate ljude.

Ono što o Džun najviše pamte je njena tvrdnja da su samo tri horoskopska znaka stvarno posebna, te da taj znak imaju ljudi koji mogu da osvoje ceo svet.

Evo o kojim horoskopskim znacima je reč:

Ovan

Život Ovna je poput rolokoster, a sve zbog njihovog posebnog karaktera. Predstavnici ovog horoskopskog znaka, kako je Džun verovala, stalno žele sve odjednom.

Ali zaboravljaju da život nije bajka i da nisu u zemlji čuda. Međutim, kombinacija više različitih okolnosti može dati slične rezultate.

S druge strane, spremnost Ovna na bilo kakav ishod i žrtvu je ogromna garancija uspeha. Ovaj horoskopski znak je otvoren i iskren, njegovi predstavnici su puni zanimljivih trikova i spremni su da pokušaju da ih primene – uvek je interesanstno.

Lav

Lav je grabežljivac, to jest onaj koji nije smao spreman da uništi sve na svom putu, već i onaj koji zan da čeka. Ako ste dobro upoznati sa čak jednim Lavom, verovatno već znate koliko vešto mogu da čekaju i koliko mogu biti teške njihove strateške igre.

Džun je primetila da je njihova sposobnost čekanja ponekad jednostavno neverovatna – to mogu biti godine doslednog i jasnog očekivanja trenutka kada morate da napravite oštar priliv energije, niz aktivnosti i na kraju dobijete zasluženu nagradu.

Istovremeno, Lavovi ne mogu odustati ako nisu uspeli. Oni će smisliti novi plan i krenuti dalje. Sposobnost ovog znaka da preuzme kontrolu nad sobom jednostavno je neverovatan.

Ribe

Džun je verovala da je ovaj horoskopski znak svakako podcenjivan, ali uzalud. U početku tihe Ribe, brzo sve savladaju u novom timu, ne vole sporove i nesmetano kreću ka svom cilju.

Uprkos činjenici da Ribe izgledaju zatvoreno, u njihovoj se glavi zapravo događa aktivan misaoni proces. Sve dok se pitate zašto su tako čudne i udaljene, Ribe brzo istražuju celu situaciju i preuzimaju kontrolu nad apsolutno svim.

Uvek su jedan korak ispred. Oni znaju kako da deluju krajnje pasivno u periodu kada se drugi svađaju. Oni znaju da zarade novac na način kome nika ne bi palo na pamet – to je veština koju Ribe efikasno koriste.

Izvor: Srbija Danas
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter