Izvor:
26.09.2019 u 20:53
0

KOMBINACIJE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA KOJE SU IZAŠLE IZ PAKLA: I grade toksične veze! (FOTO)

Neki horoskopski znakvi jednostavno nisu najbolja kombinacija i mogu da stvore vrlo toksične veze u kojima ni jedna strana neće biti srećna

Ako ste vaš partner i vi napravili ovakvu kombinaciju horoskopskih znakova dobro se pripazite kakvu budućnost će imati vaša ljubav.

Priče i pesimizam koji je čest kod Riba koje iz ove veze onda izađu razočarane i povređene.

Vodolija i Bik

Vodolija želi uvek da bude slobodna i neopterećena, a Bikovi traže stabilnost i neprestanu pažnju pa su ova dva znaka najgora moguća kombinacija.

Vaga i Škorpija

Duga veza je san svake Vage, a Škorpija ne može da pruži ni mir ni odanost koju traži Vaga jer je pesimistična, lenja i neobrazriva.

Ovan i Devica

Ovnovi su neopterećeni, jednostavni i ne vole rasprave o ljubavnim odnosima i zato je Devica pogrešan izbor za Ovna zbog neprestane potrebe za pažnjom.

Bik i Blizanci

Blizanci se teško smiruju i skrase što Bika ume da dovede do ludila.

Rak i Strelac

Rak je emotivac koji traži svoju srodnu dušu, ali često je ne pronalazi u Strelcu koji je nestalan i težak kada je u pitanju ozbiljna veza i potpuno povezivanje s nekim.

Izvor: Telegraf
Foto:
Twitter/LbciLebanon

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter