Izvor:
18.06.2019 u 13:55
0

NAPETOST, RASKIDI, LJUBOMORA: Evo šta svaki horoskopski znak očekuje ove nedelje!

Evo šta su vam zvezde spremile za ovu nedelju:

OVAN:

U poslednje vreme ste dosta rasejani, to vas ometa u poslu. Zbog toga ćete odlagati svoje obaveze, pa će vas pred kraj nedelje sačekati haos. Organizavanost vam baš i neće ići od ruke, zatražite pomoć od prijatelja mnogo će vam značiti. Oni koji su zauzeti ili u braku imaće ljubavne izazove u tajnoj vezi. Morate to da prekinete, jer vas mnogo opterećuje i stvara vam nemir i stres. Usamljeni će svojom harizmom privući zanimljive osobe u svoj život. Velike promene na ljubavnom polju će se odigrati preko noći, kao grom iz vedra neba. Promenite način ishrane, jer vam je opao imunitet ili često imate stomačne tegobe. Najbolji dani u nedelji su 18. i 19. jun.

BIK:

Na poslu vam se mnogo stvari zakomplikovalo. Niste zadovoljni primanjima a puno posla. Vreme je da tražite nov posao. Možete razmisliti i o samostalnom radu. Sa partnerom je već postal dosadno, osvežite svoju vezu odlaskom na kraći put. Druženje će vam prijati, neka nova poznanstva vas mogu usmeriti na pozitivnu stranu. Ako ste slobodni očekujte iznenadni susret sa starom simpatijom. Potrudite se da ostanete u kontaktu sa njim i da postanete prijatelji. U poslednje vreme ste zapostavili ukućane, za vikend im posvetite vreme. Povećajte fizičku aktivnost. Najbolji dani u nedelji su 17. i 18.jun.

BLIZANCI:

Budite oprezni sa osobama iz inostranstva, moguće je da će pokušati da vas prevare. Budite detaljni i sa administracijom, ne dozvolite da vam neka greška promakne. Krajem nedelje vas može privući zauzeta osoba. Koliko god da ne želite takav odnos nešto vam neće dati da pobegnete iz te veze. Ako ste u braku ili dugoj vezi osećaćete se usamljeno i tužno. Najbolje je da iskreno porazgovarate sa partnerom. Moguće su reumatske tegobe. Najbolji dani u nedelji 20. i 21. jun.

Venčanje? Može, ali petkom! Svaki dan u nedelji ima svoje značenje – otkrijte koje!

RAK:

Na poslu vam je promenljiva situacija, svaki dan je drugačija atmosfera. Neće vam biti lako, ali ne gubite samopouzdanje. Jaki kontakti sa uticajnim osobama će vam koliko toliko olakšati stvari. Na polju emocija možete očekivati mali zemljotres. Sve će se odigrati munjevitom brzinom, brže ćete izaći nego ući u vezu. To će vas dosta potresti, pokušajte da se preusmerite na neke nove događaje i ljude. Osobe koje su zauzete imaće ove nedelje lepih trenutaka sa partnerom. Ovo je period kada ćete razmišljati o braku i prinovi. Moguće su promene raspoloženja, proverite štitnu žlezdu. Najbolji dani u nedelji su 22. i 23. jun.

LAV:

Ove nedelje ćete moći da proširite saradnju sa osobom iz dalekog inostranstva. Prihvatite svaku njenu ponudu. Iznenadni novac će vam olakšati trenutnu situaciju. Za vikend vam se javlja bivši, međutim vi ste već započeli nešto sa jednom šarmantnom Vagom. Ako ste u braku mnogo će vas nervirati partnerova ljubomora i njegova velika kontrola. Željni ste slobode tako da ćete u ovom periodu lako ući u prevaru. Posvetite pažnju svojim roditeljima i rođacima. Izbegavajte poroke, budite umereni. Najbolji dani u nedelji 18. i 19. jun.

DEVICA:

Početkom nedelje će vam se popraviti finansijska situacija. Ugovore bi trebali da potpisujete tek u februaru. Očekujte krajem nedelje lepe vesti iz inostranstva. Moguće je da ćete otići na put. Imaćete strastveni susret sa osobom rođenom u znaku Škorpije. Ako ste zauzeti bolje je da se uzdržite od izazova koji ćete imati u jednom tajnom odnosu. U ovom peiodu je vaš dugogodišnji partner hladan, ali to je samo jer ima finansijskih i poslovnih problema. Izbegavajte stresne situacije jer mogu loše da utiču na vaš krvni pritisak. Najbolji dani u nedelji 22. i 23. jun.

VAGA:

Ako se bavite profesijom vezanom za umetnost očekujte veliki uspeh na poslu. U prvoj polovini nedelje pripazite na važna dokumenta i na vredne stvari. Pojaviće se osoba koja će pokušati da vas prevari. Moguća je povoljna prilika za kupovinu auta ili kućnih aparata. Dodatni posao će vam doneti lepu zaradu. Ove nedelje ćete biti omiljeni kod suprotnog pola. To vam prija i nećete se vezati za jednu osobu, pripazite samo da tako ne uđete brzo u problem. Ako ste u dugoj vezi imaćete česte svađe, partner neće biti zadovoljan vašim ponašanjem. Mogući su bolovi u grlu i prehlada. Najbolji dani u nedelji 21. i 22. jun.

ŠKORPIJA:

Početak nedelje vam je stresan ali već od srede vam dolaze dani koji su dobri za potpisivanje ugovora i za nove poslovne poduhvate. Možete se osloniti na kolege, prihvatite njihovu pomoć jer će vam to dosta olakšati neke stvari. Zauzeti će u ovoj nedelji imati ljubomorne scene i svađe sa partnerom. Slobodne Škorpije će biti okružene pažnjom od nekoliko udvarača. Vreme je da se odlučite za jednog, jer i oni gube strpljenje. Koliko god da se trudite da prištedite, nema vam spasa pare će se potrošiti. Najbolji dani u nedelji su 19. i 20. jun.

STRELAC:

Na poslu izbegavajte svađe sa novim kolegama. Pripazite na svoj rečnik, jer se ubrzo možete kajati. Izbegavajte veliko trošenje novca, bolje je da prištedite. Slobodni krajem nedelje mogu da očekuju susret sa sportistom ili advokatom. Za vikend u vaš život može da uđe osoba koja će vam puno značiti. Oni koji su već dugo u vezi osećaju das u se emocije ohladile. Partner se udaljio od vas i željni ste promene. Za vikend ćete pred sobom imati ljubavni izazov sa osobom koju ste upoznali preko posla. Moguće su glavobolje i nesanice. Najbolji dani u nedelji 18. i 19. jun.

JARAC:

Osoba koja je vezana za inostranstvo će vam otvoriti vidike ka nekim novim stvarima. Poslovanje će Vam krenuti na bolje. Osobe koje se bave turizmom i trgovinom u ovoj nedelji će imati dosta dobrih preokreta. Osoba sa kojom sarađujete će vam pokazati zainteresovanost za vas. Nećete moći odoleti njenoj harizmatičnosti. Ako ste u dugoj vezi počnite sa partnerom da pravite planove oko venčanja i potomstva. Odlazak na zajednički put će vam osvežiti vezu. U poslednje vreme ste počeli da dobijate kilograme, pokrenite i ubrzajte svoj metabolizam. Unosite dosta tečnosti. Najbolji dani u nedelji su 18. i 19.jun.

VODOLIJA:

Već duže vreme ste dosta predani poslu, u ovoj nedelji će vam se trud isplatiti. Dosta vas će ući u privatan posao. Izbegavajte nepotrebne troškove. Na emotivnom planu očekujte uzbudljiva dešavanja. Posle duge faze mirovanja sada ćete ući u turbulentne veze. Ukoliko ste u dužoj vezi izbegavajte raspravke. Smirite svoju ljubomoru jer nemate razloga, partner samo malo više vremena provodi na poslu pa se vi osećete zapostavljeno. Povećajte svoju fizičku aktivnost. Najbolji dani u nedelji 17. i 18. jun.

RIBE:

Na poslu vas nervira i najmanja sitnica. Želite da menjate posao. Mnoge Ribe će poželeti da se osamostale. Javlja se u vama umetnička i kreativna osobina koju bi ste trebali da iskoristite. U ljubavi su vam se pojavile dve osobe koje su zainteresovane za vas, nemojte dugo da se dvoumite. Sada vam je prilika da uživate u lepim emocijama. Ako ste u dugoj vezi prijaće vam pažnja partnera. U poslednje vreme vas često obraduje i prijatno iznenadi. Prekontrolišite krvnu sliku i obavite preglede koje dugo odlažete. Najbolji dani u nedelji su 18. i 19. jun.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter