Izvor:
04.06.2019 u 19:01
0

NJIMA ĆE OVA NEDELJA BITI IZ SNOVA: Znakovi koji će doživeti procvat!

Nekima od vas će tokom narednih dana biti sunčano i toplo, pogotovo oko srca

Horoskopskim znacima u letnjem periodu inače kreće na bolje, ali nekima će život "procvetati" još ranije. Ova nedelja će biti posebna za čak tri horoskopska.

Sunce je u Blizancima, ali i mlad Mesec koji se pojavio danas. Njihov zajednički uticaj posebno će se odraziti na neke od vas.

Venera se takođe uselila u vladajući horoskopski znak i doneće nove avanture.

Evo kome će ovo biti nedelja iz snova.

Blizanci

Postajete mirnija i samouverenija osoba.

Razmislite o tome ko ste sada, a ko želite da postanete jednog dana. Ovo je vaša šansa da se potpuno transformišete kao osoba. Mlad Mesec u Blizancima će vam omogućiti da postanete više svesni sebe. Taj isti mladi Mesec se nalazi u vašoj prvoj kući ličnosti i učiniće da možete da zasijate u svom punom sjaju. Ovo je izuzetna prilika za vas da utonete u ljubav prema sebi i da podignete nivo samopouzdanja. Nije važno kako vas okružanje vidi, već kako vi vidite sebe same.

Do kraja nedelje ćete se naći na sredini Venerine putanje i to će značiti da možete poneti sa pravom titulu najzgodnijeg horoskopskog znaka. Nemojte da vas iznenadi gomila fanatičnih zaljubljenih ljudi koji jedva čekaju samo da vas vide.

Vaga

Dobijate sve borbe ove nedelje i ostaćete pozitivnog duha.

Osećate ogroman entuzijazam na svom putovanju i spremni ste za sva iskustva koja ćete na njemu doživeti. Vreme je da "posejete seme" za novu narednu avanturu, jer se mlad Mesec nalazi u vašoj devetoj kući spontanih izleta i filozofije. Ovo vam je zlatna prilika da shvatite da u životu morate više da se borite i da je neophodno da imate pozitivniju perspektivu života uopšte. Uronite u nova iskustva jer ćete se tako kulturno obogatiti.

Vaša karijera je takođe u procvatu ove nedelje. Kada Merkur uđe u vašu desetu kuću društvenog statusa i životnih ciljeva, razmišljaćete o povlečenju nekih ozbiljnih i bitnih poteza, a kada ova planeta napravi sekstil sa Uranom 7. juna sve karte će biti na stolu i možete očekivati iznenađenje.

Vodolija

Direktno iz vašeg srca će se roditi genijalni krativac.

Nije ništa novo da ste celoga života sanjali o tome da napišete nešto veliko i korisno što će oduševiti ljude i koristiti čovečanstvu. Ta slika koju ste još davno naslikali u svojoj glavi će sada moći da postane java. Život će postati prava muzika za vaše uši. Kada se pojavi mlad Mesec u Blizancima i zauzme vašu petu kuću kreativnosti i ekspresivnosti, vreme će raditi za vas i vi ćete moći da stvarate ono o čemu ste do sada samo maštali. Kosmos će vam biti od pomoći na svakom vašem narednom koraku, a vaš jedini posao je da budete fokusirani i predani.

Činjenica da se Merkur useljava u vašu šestu kuću posla i dnevne rutine će samo učiniti da još brže i kvalitetnije završite sve one stvari koje ste započeli. Osećate ogromnu količinu energije i dobro je da je usmerite na produktivnost, a naročito u trenutku kada Merkur napravi kontakt sa nepredvidivim Uranom.

Izvor: Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter