Izvor:
29.05.2019 u 10:37
0

ŽIVOT NIJE VIŠE MONOTOM: Evo koje znake očejuje sreća u sezoni Blizanca!

Ako ste dugo sanjali o značajnoj promeni i želite da rutinu zamenite uzbuđenjem, onda je ovaj period savršen za to, a sledeći znaci horoskopa biće najsrećniji u sezoni Blizanaca.

Otkrivamo koji su to znaci!

Blizanci

Sunce se nalazi u vašoj prvoj kući i doneće vam divno životno putovanje. Prethodna godina bila je ispunjena izazovima i neuspesima, ali ste duhovno sazreli i razvili se kao osoba. Sada je vreme da se usredsredite na svoje želje. Razmislite šta zaista želite i što vam je potrebno, a onda se ponašajte kao da želite svet. Kada je sunce u vašoj prvoj kući, vaše samopouzdanje se povećalo. Ne bojte se pokazati svoju pravu prirodu. Promenili ste se i mnogo ste napredovali, tako da ne dozvolite da povratak u prošlost pokvari ovu divnu transformaciju. Sada je pravi trenutak da se pokažete u najboljem svetlu.

Vaga

Prihvatite sa osmehom sezonu Blizanaca jer vas čeka mnogo avantura. Sunce je u vašoj devetoj kući za proširenje. Ne morate razmišljati o malim greškama iz prošlosti. Imate moć da pregledate pobede koje ste do sada postigli. Probajte da u sezoni Blizanaca uradite nešto što inače ne biste radili. Probajte neku novu hranu, razgovarajte sa strancima … Napravite dnevnik sa nezaboravnim iskustvima.

Vodolija

Očekuje vas neverovatno zabavan period. Sunce je u vašem petom domu kreativnosti i užitaka i daje vam sve lepe stvari u životu. Ovo je sjajno vreme da se oslobodite neprijatnih osećanja i provedete sjajno vreme. Okruženi ste brojnim mogućnostima za zabavu i uživanje, pa ih koristite. Ne zaboravite, zaslužujete da se smejete. Probajte neku novu uzbudljivu aktivnost i povežite se sa svojim unutrašnjim detetom.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter