Izvor:
16.05.2019 u 05:21
0

Dnevni horoskop za četvrtak, 16. 5. 2019.

Ovan

Bliski ljudi su od pomoći danas. Bićete dobro raspoloženi u društvu prijatelja. Izvesne su nove šanse za napredak na poslu.

Bik

Pokažite svoja osećanja partneru. Romantični ste i željni pažnje i ljubavi. Budite otvoreni prema osobi koja Vam se duže vreme dopada. Bilo bi dobro da se zbog posla povežete bolje sa saradnicima.

Blizanci

Dobićete pohvale zbog dobrih rezultata. Napravite nove kontakte i potrudite se da poboljšate odnose sa drugima. Pozitivni ste i sve Vam ide od ruke.

Rak

Moguće su dobre vesti u vezi sa poslom. Moguć je napredak. Bilo bi dobro da nađete malo vremena za uživanje i druženje.

Lav

Danas bi bilo dobro da se uzdržite od naglih reakcija. Nema potrebe da se nervirate oko stvari koje ne možete da promenite i koje ne zavise od Vas. Bićete manje napeti na kraju dana.

Devica

Ako ste slobodni, danas biste mogli da upoznate neku zanimljivu i zabavnu osobu. Ne plašite se da kažete šta Vam smeta ako ste u vezi. Partner će imati dosta razumevanja.

Vaga

Danas imate previše obaveza. Moraćete da radite više stvari istovremeno. Potrudite se da se fokusirate na ono što je stvarno važno, a ne započinjite ništa novo.

Škorpija

Organizacija je najbitnija danas. Odlično se osećate. Ne dozvolite da Vam neko pravi probleme na poslu. Uradite sve najbolje što možete.

Strelac

Potrebna Vam je relaksacija. Pod stresom ste zbog previše obaveza. Ako bude prilike za kraći put, iskoristite je.

Jarac

Slobodni, strastveni ste. Ako ste zauzeti, pokušajte da partneru stavite do znanja koliko Vam je stalo do njega. Bilo bi dobro da platite sve račune na vreme.

Vodolija

Ako ste zauzeti, možda nećete dobiti povratnu reakcuju od partnera, onakvu kakvu ste očekivali zbog nekih iznenađenja koje mu priređujete. Ne shvatajte ništa previše lično. Ako ste slobodni, preko posla možete upoznati zanimljivu osobu.

Ribe

Neka osoba sa kojom radite može Vas nervirati na poslu. Ignorišite ljude koji Vas iritiraju. Držite se svog dela posla i obaveza, tako će Vam brže proći dan.

Astrolog Jovana Vilimonović
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter