Izvor:
19.03.2019 u 12:16
0

MUŠKO-ŽENSKA PRIJATELJSTVA: Ova tri znaka najviše veruju u ovaj odnos!

Neke žene jednostavno se bolje osećaju u muškom društvu, za njih su muško-ženska prijateljstva svetinja i nikako im nisu jasne osobe, koje u njih neveruju.

Ove pomalo buntovne dame obično su pripadnice ova 3 horoskopska znaka:

Ovan

Iako žene rođene u ovom znaku jednostavno sklapaju prijateljstva, one posebno veruju svojim muškim prijateljima, pred kojima nemaju tajni. Jednostavno je, njihovi drugovi često će ih na suptilan način navesti da daju sve od sebe i pobede u još jednom životnom izazovu.

Lav

Žene Lavovi jednostavno uspostavljaju komunikaciju sa muškarcima i neverovatno lako se razumeju sa njima. Prijateljstvo sa ženama ostavlja mnogo prostora za sujetu i ljubomoru, što im ne prija, pa svoje najbolje prijatelje ipak pronalaze kod pripadnika jačeg pola.

Škorpija

Žene Škorpije ne vole dramu, a u ženskim prijateljstvima ona je sveprisutna. Sa druge strane, druženje sa momcima je često mnogo zabavnije. Uostalom, žene rođene u ovom znaku vole da se takmiče sa drugim prijateljicama iz drzštva, dok u muškom društvu ne osećaju rivalitet i mogu se potpuno opustiti.

Izvor: Elle
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter