Izvor:
12.02.2019 u 21:36
0

TRI ZNAKA SA KOJIMA TREBA DA BUDETE OPREZNI: Pomoćićemo vam da upoznajte njihove mračne strane!

Svako od nas ima tamnu stranu, i svakome treba malo tame u svom životu, kako bi se osvežio i transformisao. Međutim, neki znakovi Zodijaka baš dominiraju u svojoj dvoličnosti i drugačijim razmišljanjima.

Ovo su tri znaka koja žive dvostruki život, zato nemojte da vas prevari prvi utisak.

Blizanac: Znatiželjni kameleon

Jeste li iznenađeni? Jer, kako da ne uključimo Blizanca u ovu kombinaciju? Blizanac je uvek u kombinaciji.

Nekako, na neki način, bez obzira na sve, on uvek uspeva da bude na svim mestima u jednom trenutku. Blizanac je takođe promenljiv znak i to samo po sebi objašnjava puno.

Blizanci vodi znatiželja i otkrivanje. Njihova nezasitna potreba za prikupljanjem informacija dolazi od njihove vladajuće planete Merkura i oni dele informacije s ostatkom sveta.

Dakle, nemojte se iznenaditi ako najbolji prijatelj Blizanac odjednom počne da vas izbegava ili ako odjednom osetite drugačiju vibraciju koju vam šalje. Blizanci se stalno menjaju i to je potpuno van njihove moći.

Vaga: Manično ogledalo

Za početak, Vagom vlada šarmantna Venera, planeta ljubavi i lepote. Međutim, Vaga je vazdušni znak, tako da se Venerina svojstva materijalizuju logično, što znači putem komunikacije i procesa razmišljanja.

Venera je planeta ljubavi i lepote; međutim, po grčkoj mitologiji, boginja ljubavi je takođe osvetoljubiva i sebična.

Simbol koji predstavlja Venera, krug i krst je takođe simbol ogledala Afrodite, a Vaga je upravo to: ogledalo u stvarnom životu koje traži harmoniju i ravnotežu.

Međutim, usred toga, Vaga lako može da odgonetne druge, izbegavajući sve vrste sukoba, naročito unutar sebe. Istina je da one nisu uvek "mir, ljubav i Namaste". Naprotiv, u njima gori vrući bes i očajna potreba za ravnotežom.

Škorpija: Kradljivac duše

Škorpija je jedan od najsloženijih znakova u Zodijaku i to zbog dobrog razloga. Taj vodeni znak je vrlo tajanstven, tajnovit i intenzivan, jer njime vlada Pluton, bog podzemlja.

Oni koji su rođeni pod ovim znakom imaju tendenciju da doživljavaju traume još u mladosti; odatle njihova empatija i oštra intuicija. Škorpija komunicira s drugom stranom, skrivenom u senci, daleko od ostatka sveta.

Njegova potreba za potpunim spajanjem s drugim može biti granično opsesivna, a njihova tjelesna želja neprestano se izražava kroz njegove hipnotišuće oči. Istina je da im ne leži čavrljanje i površne veze. Škorpija je besmrtan kradljivac duše, on ne mora uvek da bude zaljubljen, on samo želi potpunu kontrolu.

Njegovi intenzitet i posesivnost deo su njegovog večnog zaštitnog znaka i on želi sve ili ništa. Jednostavan razgovor sa Škorpijom je ekvivalent hipnoterapiji, a vi to čak ni ne znate.

Izvor: Žena
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter