Izvor:
04.02.2019 u 20:24
0

HOROSKOP OTKRIVA: Klonite se ova tri znaka, ako ne želite slomljeno srce! Oni najviše varaju, te ih izbegavajte!

Ako neko ne veruje u postojanje srodnih duša, onda su to upravo oni. Osobe rođene u sledeća tri horoskopska znaka sklone su varanju i odbijaju da se skrase jer im menjanje partnera predstavlja jedan od najvećih životnih užitaka.

Blizanci

Iako vam se na prvu čine kao dobrodušni veseljaci, Blizanci su pravi egoisti kojima je vlastiti užitak na prvom, drugom i trećem mestu. Oni vole zabavu i adrenalin, a vernost jednoj osobi za njih je najdosadnija moguća opcija.

Škorpija

Škorpije vole pažnju i prikupljaju je sa svih strana. Vrlo su seksualni i vole da eksperimentišu pa se često odlučuju za poligamne odnose kako bi ispunili sopstvene potrebe i maštarije.

Strelac

Ovi avanturisti ne mogu svoj život da zamisle na jednom mestu uz jednu osobu. Njima su promene najveće uzbuđenje i zato retko kada ulaze u ozbiljne veze, a kada to i urade vrlo često se dogodi prevara s njihove strane.

Kurir
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter