Izvor:
15.10.2018 u 18:45
0

PRAVI SRCOLOMCI: Ovi horoskopski znaci ostavljaju bez imalo sažaljenja! (FOTO)

Svaki horoskopski znak poseduje karakteristike koje ga čine jedinstvenim. Ali, nekima je zajednička osobina i poriv za prekidanjem veza s lakoćom i u trenucima kada se budete najmanje nadali. Od osoba rođenih u sledećih šest znakova možete očekivati da će vas iznenadno i bez preteranog razloga ostaviti i prekinuti odnos s vama.

Ovan

Rođeni u znaku Ovna često vole pokazivati koliko su opasni. Oni veruju da su pravila tu da bi se kršila i vole testirati koliko daleko mogu ići bez da osete posledice.

Bik

Iako su često vrlo nespretni, Bikovi su jedan od najopasnijih horoskopskih znakova. Tvrdoglavi su i napraviće sve da bude po njihovom bez obzira na to kako bi se drugi mogli osećati.

Rak

Možda niste očekivali da ćete videti privržene i osećajne Rakove na ovoj listi, ali i oni imaju podlu crtu koju odlično skrivaju. Rakovi najčešće pokažu svoje pravo lice kada to najmanje očekujete.

Devica

Često se hvale svojim visokim moralnim standardima, ali to nipošto ne znači da su sveci. Device su vrlo ograničene i izbirljive, i ako nešto nije po njihovom, samo će otići bez objašnjenja.

Strelac

Strelcima je njihova sloboda najbitnija i mrze kada ih neko kontrolira. Ako ste smetnja njegovim planovima, rešiće vas se u najkraćem mogućem roku.

Jarac

Niko nema misteriozniju ličnost od Jarca, što ga čini najopasnijim znakom na ovoj listi. Njegovi postupci najčešće su vrlo nepredvidljivi i s njim uvek morate biti na oprezu.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter