Izvor:
17.08.2018 u 05:45
0

HOROSKOP ZA 17. AVGUST: Vodolije pod stresom, Jarčevi prepuni poslovnih ideja!

Ovan

Pomalo ste napeti danas. Ne prijaju Vam drugi ljudi, pa biste najradije da se sklonite od gužve. Skloni ste flertu. Zauzeti, ne budite ljubomorni.

Bik

Partner je napet. Slobodni, bićete skloni flertu i avanturi. Pazite šta kome pričate o poslu. Budite diskretniji.

Blizanci

U prvom delu dana ćete biti sjajno raspoloženi, ali pokušajte da se koncentrišete na ono što morate da završite. Popodne možete osetiti pritisak od strane kolega. Neka Vas ne nadvlada neraspoloženje zbog previše obaveza.

Rak

Strastveni ste. Skloni ste flertu. Danas možete ići na neki sastanak, ako ste slobodni. Zauzeti, priredite neko iznenađenje partneru.

Lav

Prilično ste napeti. Najbolje bi bilo da što više vremena provedete van kuće. Mesec je u Vašem polju porodice i kuće, pa su tu promene moguće ili ćete biti veoma napeti.

Devica

Možda Vam se neće viđati sa drugima. Imate želju da se osamite. Budite direktni prema drugima, ali nemojte da ih kritikujete, nego dajte savet ako Vas neko pita za isti.

Vaga

Danas su mogući iznenadni troškovi, kao i neki kvarovi u kući. Pokušajte da se prilagodite saradnicima, ne mora baš uvek sve da bude po Vašem.

Škorpija

Prilično ste napeti, ali malo ćete biti bolje popodne. Potrudite se da ne brinete previše o problemima drugih ljudi. Previše ljudi u Vašem okruženju Vas može opteretiti.

Strelac

Moguć je pad energije. Danas najradije ne biste viđali druge ljude, pa gledajte da to izbegnete koliko je moguće. Posle posla se opustite uz omiljeni film ili seriju.

Jarac

Danas imate dosta ideja vezanih za posao. Bilo bi dobro da se fokusirate na prioritete, a ne da rasipate pažnju. Sjajan je dan za druženje. Bilo bi dobro da provedete više vremena sa prijateljima.

Vodolija

Pod stresom ste zbog posla. Promenite pristup obavezama i prilagodite se. Nemojte da se preforsirate.

Ribe

Dobro se osećate. Bitno je da ne preuzimate na sebe više obaveza nego što možete da završite. Moguća je saradnja sa osobama koje nisu iz Vašeg mesta. Skloni ste avanturama i flertu.

Mondo
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter