Izvor:
17.03.2018 u 21:34
0

BUDITE OPREZNE: Sastojak koji se nalazi u skoro svim šamponima uništava vam kosu! (foto)

Kada je kupovina kozmetičkih proizvoda u pitanju morate da budete veoma oprezne.

Pažljivo birajte proizvode za negu tela koje koristite, jer ako odaberete pogrešan proizvod imaćete veću štetu nego korist.

Pronalazak šampona koji će savršeno odgovarati vašoj kosi može da bude veliki izazov. Ako imate suvu kosu treba vam neki koji će da je hidrira, a ako je oštećena preporučujemo vam da uzmete neki koji će je obnoviti i vratiti joj sjaj i život.

Postoji jedna stvar na koju trebate da obratite pažnju prilikom kupovine šampona, a to su sulfati. Birajte proizvode koji ih ne sadrže jer oni oštećuju kosu. Nakon što operete kosu takvim šamponom uklonićete prirodna ulja i vlagu koja je prisutna u kosi, piše net.hr.

Sulfat je abrazivni čistač koji se dodaje raznim šamponima i gelovima za tuširanje. Kada koristite šampon sa sulfatima, s vremenom će vam oslabiti struktura kose i postaće lomljiva. Spas možete pronaći u šamponima koji ne sadrže sulfate i tako ćete minimizirati oštećenaj kose.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter