Izvor:
21.09.2017 u 02:52
0

KAD PRVA DAMA ZASIJA: Melanija i u odelu izgleda SAVRŠENO!

Američka prva dama Melanija Tramp došla je sa suprugom Donaldom u sedište UN-a gde se predsednik SAD-a prvi put obratio svetskim vođama u sklopu zasedanja Generalne skupštine.

Iako je zbog odabira štikli tokom poseta poplavljenim područjima u Teksasu dobila kritike građana SAD-a, modni stručnjaci smatraju da Melanija Tramp ipak ume da se obuče za svaku priliku.

Tako je za posetu sedištu UN-a u Njujorku došla sa suprugom Donaldom Trampom, i za tu priliku odabrala jednu vrlo ozbiljnu kombinaciju za boravak u ozbiljnoj instituciji kao što je ova.

Melanija je nosila sofisticirano sivo odelo ispod kog je obukla jednostavnu crnu košulju, a ovo izdanje koje su mnogi nazvali "konzervativnim" uparila je sa klasičnim crnim salonkama.

Stil
Foto: Arhiva/Instagram/Peopletalkru

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter