Izvor:
19.09.2017 u 13:30
0

U POHODU NA NJUJORK: Na Njujorškoj nedelji mode predstavili se naši poznati kreatori!

Na njujorškoj Nedelji mode ove godine uz velikane modnog dizajna našlo se i troje naših kreatora – Zvonko Marković, Marina Ilić i Sanja Bobar.

Ovacije publike i sjajne kritike jasan su pokazatelj uspeha srpske mode u svetu.

– Prikazati kolekciju u Njujorku uvek predstavlja veliki izazov, ali ujedno je i velika odgovornost. Bekstejdž je bio pun kao košnica i zaista je bilo sjajno raditi sa inostranim profesionalcima. Sve vreme je vladala fantastična energija – kaže Marković, koji je prezadovoljan reakcijama na njegovu kolekciju „Dream Catcher for Dragon“, koju je ovom prilikom predstavio.

Zvonko, Marina i Sanja naglašavaju da su zahvalni predsednici Nacionalne komore za modu Srbije i Serbia Fashion Week Svetlani Horvat, koja našim kreatorima pruža priliku da se predstave i van granica regiona.

Jedina licencirana Nedelja mode u Srbiji i najveći modni događaj u jugoistočnoj Evropi Serbia Fashion Week biće održan od 20. do 26. novembra, dok će manifestacija Serbia Fashion Awards biti održana 27. novembra ove godine. Uz učešće više od 50 kreatora iz celog sveta, Novi Sad će ugostiti i jednu od najvećih modnih zvezda na svetu.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter